«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ: Де можна знайти інформацію про діяльність підприємства?

2018-11-12  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ:
ДЕ МОЖНА ЗНАЙТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА?

Багатьом споживачам «Полтаватеплоенерго» важливо будь-який момент і в будь-якому місці мати доступ до інформації про діяльність підприємства і до даних про свій житловий будинок чи власний особовий рахунок. Тож для тих, хто прагне тримати руку на пульсі, «Полтаватеплоенерго» пропонує перелік ресурсів, на яких можна знайти чимало цікавого про нього і його діяльність.

«Полтаватеплоенерго» постійно дбає про те, аби його споживачі були всебічно поінформовані про діяльність підприємства і в будь-який час могли відшукати актуальну для себе інформацію. Аудиторія, на яку розраховані його публікації, охоплює людей різного віку, тому й інформування проходить за допомогою різних каналів. Крім традиційних друкованих видань, телебачення та радіо, «Полтаватеплоенерго» активно використовує інтернет-ресурси та мобільні додатки, які нині особливо популярні серед молоді. Саме тут можна знайти інформацію з перших уст, коментарі щодо резонансних подій, роз’яснення і відповіді на найчастіші питання.

Пропонуємо сім джерел, на яких завжди розміщується актуальна і достовірна інформація для споживачів про діяльність «Полтаватеплоенерго», новини підприємства та його структурних підрозділів.


2. Сторінки підприємства у соціальних мережах:

   — Facebook;
   — Instagram;
   — Twitter;
   — Google +.

3. Сторінки підприємства у популярних месенджерах:
   — Viber;
   — Telegram.

Тож, шановні споживачі, долучайтесь до наших спільнот, підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах, знаходьте і читайте цікаву та корисну для себе інформацію там, де зручно саме вам. 

Прес-служба «Полтаватеплоенерго».

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО