Щодо проведення конкурсу на право оренди частини димових труб на котельнях підприємства у м.Полтаві

2018-10-09  
 

ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ПРАВО ОРЕНДИ ЧАСТИНИ ДИМОВИХ ТРУБ НА КОТЕЛЬНЯХ ПІДПРИЄМСТВА У м. ПОЛТАВІ

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Полтавське обласне комунальне виробниче підприємство теплового господарства «Полтаватеплоенерго» оголошує конкурс на право оренди 1/3 димових труб котелень підприємства у м. Полтава за адресами: вулиця Баленка, 7, вулиця Коваля, 6 та провулок Космічний, 9.

Профіль використання: розміщення обладнання оператора мобільного зв’язку.

Стартова орендна плата: 
1) м. Полтава, вул. Баленка, 7 – 9064,00 грн враховуючи ПДВ 20% на місяць;
2) м. Полтава, вул. Коваля, 6 – 9064,00 грн враховуючи ПДВ 20% на місяць;
3) м. Полтава, пров. Космічний, 9 – 11720,00 грн враховуючи ПДВ 20% на місяць.

Умови конкурсу: термін оренди 2 роки 11 місяців; своєчасна і в повному обсязі сплата орендної плати з урахуванням індексу інфляції; виконання поточного ремонту за рахунок орендаря; забезпечення орендарем пожежної безпеки та дотримання екологічних норм експлуатації; страхування орендованого майна протягом місяця з дати укладення договору оренди, на користь балансоутримувача, на суму не меншу ніж його вартість, визначену незалежною оцінкою; компенсація переможцем конкурсу витрат, пов’язаних з опублікуванням оголошення про конкурс.

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ:

заява про участь у конкурсі; 
пропозиції щодо виконання умов конкурсу, крім розміру орендної плати; інформація про засоби зв'язку з ним, а також:

    — для юридичної особи документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи; посвідчені нотаріусом копії установчих документів; копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб підприємців; завірена належним чином копія звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік; довідка від претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство; 

    — для фізичної особи копія документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлена довіреність; завірена належним чином копія витягу з Єдиного державного реєстру фізичних осіб підприємців; завірена належним чином копія декларації про доходи або звіт суб'єкта малого підприємництва - фізичної особи - платника єдиного податку. 

Перелічені документи подаються у запечатаному конверті з написом «На конкурс», із зазначенням назви, адреси об’єкта оренди, з відбитком печатки претендента.


Пропозиції з розміру орендної плати подаються в окремому запечатаному конверті з написом «Пропозиції» в день проведення конкурсу.

Місце прийняття пропозицій від учасників: м.Полтава, вул.Комарова, 2-А.

Кінцевий строк прийняття документів: документи надаються протягом 15 календарних днів з моменту публікації оголошення в газеті обласного значення «Зоря Полтавщини» та в інших засобах масової інформації.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном (0532) 510-469.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО