Проєкт Інвестиційної програми полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства "Полтаватеплоенерго" 2022/2023

2022-06-01  
 
 
ПРОЄКТ
ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРОГРАМИ
ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВОГО ГОСПОДАРСТВА «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»
на 2022/2023 рік

У відповідності до вимог Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації затвердженого Наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 19 серпня 2020 року № 191 ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» оприлюднює проєкт Інвестиційної програми з реконструкції та модернізації об’єктів у сфері виробництва,  транспортування та постачання теплової енергії на 2022/2023 рік.
 

 

 

Проєкт Інвестиційної програми полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства "Полтаватеплоенерго" 2022/2023
Проєкт Інвестиційної програми полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства "Полтаватеплоенерго" 2022/2023

 

 

 

Зауваження та пропозиції до проєкту Інвестиційної програми на 2022/2023 рік можна надати протягом 14 календарних днів з дня його оприлюднення. Відкрите обговорення проєкту інвестиційної програми відбудеться 15 червня 2022 року о 10:00 у приміщенні ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» за адресою м. Полтава, вул. Комарова, 2а. Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту Інвестиційної програми на 2022/2023 рік, зауваження та пропозиції приймаються за телефоном: (0532) 510-423, (0532) 510-414 та на електронну адресу kanc@pte.poltava.ua або письмово на адресу: м.Полтава, вул. Комарова, 2а до 14 червня  2022 р. (включно).

Адміністрація ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».
 

Друкувати

АКТУАЛЬНО


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ПОВІДОМЛЯЄ:
Графік підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону

Аби наступний опалювальний сезон пройшов без позаштатних ситуацій, влітку необхідно якісно підготувати теплове господарство до роботи. Запорукою безвідмовного функціонування обладнання котелень і теплових мереж,  стабільного надання послуг теплопостачання споживачам у м. Полтаві, Карлівці, Машівці, Решетилівці, Котельві, а також у Кременчуці — є своєчасне виконання фахівцями «Полтаватеплоенерго» всього комплексу профілактичних заходів. Тому щороку на деякий час необхідно зупиняти котельні, теплогенераторні і центральні теплові пункти (ЦТП). Нижче пропонуємо погоджений з органами місцевого самоврядування графік підготовки теплового господарства до опалювального періоду 2024-2025 років.

Близько половини котелень і теплогенераторних Полтави будуть зупинятися відповідно до графіку, щоб теплоенергетики змогли провести всі необхідні діагностичні та ремонтні роботи.

Термін зупинки кожної котельні залежить від її потужності та протяжності теплових мереж, задіяних у роботі. У середньому він коливається від 7 до 11 діб. 
 
Проте є винятки. Наприклад, котельня по вулиці І. Дорошенка буде зупинена для проведення планового ремонту на 23 дні: з 27 травня по 18 червня (включно). Фахівці «Полтаватеплоенерго» наголошують, що термін зупинки потужностей зведений до мінімуму, аби незручності для споживачів тривали якнайменше!

У графіку підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону крім дат зупинки і відновлення роботи кожної котельні, теплогенераторної чи ЦТП, міститься ще й дата проведення гідравлічних випробувань. Завдяки випробуванням  фахівці підприємства можуть спрогнозувати і виявити місця можливих поривів на мережах, оперативно їх відремонтувати і запобігти виникненню аварій уже в період надання послуг.
 
Зверніть увагу, що в результаті гідравлічних випробувань можуть виникнути позаштатні ситуації, що подовжать термін зупинки котельні, а значить і період відсутності гарячої води влітку.
 
Отже, «Полтаватеплоенерго» інформує споживачів про дати проведення гідравлічних випробувань, аби можливі пориви на мережах не були для них несподіванкою.



ГРАФІК ПІДГОТОВКИ
котелень, теплогенераторних, ЦТП та теплових мереж
до опалювального періоду 2024-2025 рр. у м. Полтава,
погоджений з виконавчим комітетом
Полтавської міської ради 

 

 

АКТУАЛЬНО 

 

АКТУАЛЬНО

 

АКТУАЛЬНО

 

 

З графіками проведення робіт у районних центрах області, де «Полтаватеплоенерго» надає свої послуги, можна ознайомитися тут:

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 


КОРИСНО

ОФІЦІЙНО