«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Відсьогодні починаються планові зупинки котелень підприємства для їх підготовки до наступного опалювального періоду.

2018-05-10  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Відсьогодні починаються планові зупинки котелень підприємства для їх підготовки до наступного опалювального періоду.

З 10 травня у зв’язку з підготовкою до наступного опалювального сезону в Полтаві почнуться відключення гарячої води. «Полтаватеплоенерго» розповідає, як за допомогою оновленого сервісу «Мапа комерційного обліку» можна дізнатися, коли очікувати на тимчасові незручності у тому чи іншому житловому будинку нашого міста.

Нагадаємо, із 79 котелень підприємства, що розташовані у Полтаві, протягом міжопалювального періоду працюють 42. Останні завдяки внутрішньому переключенню в теплу пору року надають послуги з централізованого гарячого водопостачання споживачам 52 котелень. Тому їхня зупинка протягом міжопалювального періоду для виконання планових ремонтів створює для полтавців тимчасові незручності.

Днями фахівці «Полтаватеплоенерго» оновили онлайн-сервіс «Мапа комерційного обліку». Якщо раніше з його допомогою можна було дізнатися, скільки тепла спожив конкретний будинок і яка його частка припадає на квадратний метр опалювальної площі, то тепер тут доступні і нові функції.


Зокрема, споживач може ввести назву вулиці та номер житлового будинку і дізнатися, коли саме у його будинку буде відсутня гаряча вода. Наприклад, якщо ввести «Полтава», «Дослідна» та обрати «5», то у нижньому блоці можна буде побачити, що в період з 15 по 21 травня через вимкнення котельні, що обслуговує цей будинок, надання послуги з централізованого постачання гарячої води буде призупинено. 

Мапа охоплює всю географію міст і селищ, де підприємство надає свої послуги. Зокрема, міста Полтава, Карлівка і Решетилівка та селища Машівка і Котельва.

Крім того, фахівці «Полтаватеплоенерго» звертають увагу, що у частини житлових будинків Полтави періодів відсутності гарячого водопостачання буде два. Це у першу чергу стосується мікрорайонів Алмазний, Сади-1, Сади-2 та Огнівка.

Ті, кому зручніше користуватися графіком підготовки теплового господарства в розрізі об’єктів теплопостачання «Графік підготовки котелень, теплогенераторних, ЦТП та теплових мереж до опалювального періоду 2018-2019 рр. у Полтаві», можуть знайти його за посиланням.

Прес-служба «Полтаватеплоенерго»

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО