«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Передача показників лічильників у Viber – просто, швидко та зручно!

2018-12-26  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: ПЕРЕДАЧА ПОКАЗНИКІВ ЛІЧИЛЬНИКІВ У VIBER – ПРОСТО, ШВИДКО ТА ЗРУЧНО!

До 28 грудня включно триватиме цього місяця передача показників лічильників гарячої води та теплової енергії за допомогою всіх наявних сервісів. Один з найзручніших способів передати показники — за допомогою чат-боту у месенджері Viber, який у травні цього року запровадило обласне комунальне підприємство «Полтаватеплоенерго».

Передати їх слід вчасно, аби актуальні показники були відображені у рахунках за поточний розрахунковий місяць, а нараховані суми — відповідали фактично спожитим послугам у розрахунковому періоді.

Один з найпростіших та найбезпечніших способів передачі – за допомогою чат-боту у месенджері Viber з мобільного телефону чи комп’ютера. Зробити це можна у 6 кроків:


Крок 1. Знайдіть бот у паблік аккаунтах Viber за іменем — PoltavaTE_Bot.
Крок 2. Напишіть «Привіт» і оберіть опцію «Додати особовий рахунок».
Крок 3. Впишіть номер особового рахунку, який зазначений в рахунку на оплату послуг теплопостачання, наприклад, «79-987-33-0». Для вводу необхідно використовувати лише цифри 0-9, знак «-» та взагалі не використовувати пробілів.
Крок 4. Бот запитає вас про правильність адреси, за якою вноситимуться показники лічильників. Оберіть опцію «Адреса вірна» або ж «Адреса невірна» — у цьому разі знову перейдіть до Кроку 3.
Крок 5. Якщо ж вказана адреса вірна, бот відзвітує про встановлені вузли обліку й останній внесений показник.
Крок 6. Внесіть поточний показник лічильника.


Трапляється, що в силу різних причин споживачі не користуються чат-ботом у Viber. У такому випадку показники індивідуальних лічильників можна надіслати звичайним Viber-повідомленням на номер: (050) 303-34-02. Попередньо радимо додати зазначений номер до списку своїх контактів, зберігши його у телефоні.

Аби інформація з вашого повідомлення могла бути коректно опрацьована, вона обов’язково повинна містити дані про:

1. ПІБ зареєстрованої особи;
2. адресу помешкання, у якому встановлено лічильник(и);
3. номер особового рахунку;
4. поточні показники індивідуальних лічильників гарячої води (із зазначенням місця їх встановлення) чи теплової енергії.

Детальніше про кожен із запропонованих шляхів передачі можна дізнатися тут: https://bit.ly/2Lu75Go 

Передача показників лічильників у Viber – просто, швидко та зручно!

Прес-служба ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго»


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО