«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Передавати показники лічильників через чат-бот у Telegram — швидко, легко та зручно!

2020-06-23  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ:
Передавати показники лічильників через чат-бот у Telegram — швидко, легко та зручно!
Чат-бот у Telegram

До 29 червня включно чекаємо цього разу від споживачів на показники індивідуальних (квартирних) лічильників гарячої води.

Передати їх слід вчасно, аби актуальні показники були відображені в рахунках за поточний розрахунковий місяць, а нараховані суми відповідали фактично спожитим послугам.

Один з найзручніших на сьогодні та найбезпечніших способів передачі — за допомогою чат-боту в месенджері Telegram з мобільного телефону чи комп’ютера.

Чат-бот у месенджері Telegram (https://t.me/PoltavaTE_bot) уже не перший рік служить добрим помічником споживачам послуг «Полтаватеплоенерго», коли настає період передачі показників лічильників. Якщо на початку його впровадження чат-ботом користувалися одиниці, то зараз кілька тисяч полтавців і мешканців чотирьох райцентрів області, де «Полтаватеплоенерго» надає послуги, щомісяця користуються зазначеним сервісом. І вагомі підстави для цього є!

Перевагами чат-боту є те, що за його допомогою показники приладів обліку можна передавати з будь-якого пристрою, на якому встановлений месенджер Telegram, і в будь-який зручний для користувача час. Крім того, обробка внесених даних відбувається автоматично з покроковою їх верифікацією, а це запобігає впливу людського фактору при передачі даних до абонентської бази споживачів «Полтаватеплоенерго».

А ви вже передавали показники лічильників через чат-бот PoltavaTE_Bot у месенджері Telegram? Обов’язково спробуйте! Усе, що потрібно від користувача, — покроково виконувати дії, які пропонуватиме бот: 
 

Крок 1. Знайдіть бот у Telegram за іменем — PoltavaTE_Bot або перейдіть за посиланням https://t.me/PoltavaTE_bot.

Крок 2. Напишіть «Привіт» і оберіть опцію «Додати особовий рахунок».

Крок 3. Впишіть номер особового рахунку, який зазначений у рахунку на оплату послуг з теплопостачання: наприклад, «79-987-33-0». Для вводу необхідно використовувати лише цифри 0-9, знак «-» та взагалі не ставити пробілів.

Крок 4. Бот запитає вас про правильність адреси, за якою вноситимуться показники лічильників. Оберіть опцію «Адреса вірна» або ж «Адреса невірна» (у цьому разі бот поверне вас до кроку 3).

Крок 5. Якщо вказана адреса правильна, бот відзвітує про встановлені вузли обліку й останній внесений показник.

Крок 6. Внесіть поточний показник лічильника.

Якщо ж ви звикли користуватися іншим месенджером, наприклад, Viber, то і за його допомогою можна передати показники лічильників до абонентської служби «Полтаватеплоенерго». Докладні інструкції використання чат-боту PoltavaTE_Bot (https://www.viber.com/poltavatebot) у Viber дивіться у відео:
 

Передача показників лічильників у месенджерах Viber і Telegram – просто, швидко та зручно!

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО