«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ: Нарахування за червень 2020 року дивіться в «Особистому кабінеті споживача»

2020-07-06  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ:
Нарахування за червень 2020 року дивіться в «Особистому кабінеті споживача» 

Кожен місяць для «Полтаватеплоенерго» починається однаково: фахівці підприємства проводять нарахування за спожиті протягом розрахункового періоду послуги. Результати цієї роботи відображаються у щомісячних рахунках, які надсилаються мешканцям багатоповерхівок поштою. Проте вже зараз електронні версії платіжок за червень 2020 року можна побачити в «Особистому кабінеті споживача».
Рахунки за червень

«Особистий кабінет споживача» — найбільш популярний он-лайн сервіс офіційного сайту підприємства. І це підтверджує кількість зареєстрованих користувачів, яка вже перевищила 28 тисяч. Одна з можливостей, що приваблює споживачів «Полтаватеплоенерго» до цього сервісу, — перегляд рахунків задовго до того, як вони надійдуть поштою.

«Особистий кабінет споживача» пропонує два варіанти ознайомлення з рахунками: перегляд у режимі он-лайн або завантаження PDF-версії на комп’ютер. Й обидві ці можливості можна реалізувати в одному розділі сервісу. Найзручніше те, що користувач потрапляє у цей розділ, тільки-но заходить на сервіс. 

Короткий алгоритм, як переглянути рахунки за червень он-лайн у сервісі «Особистий кабінет споживача»:

 

Крок 1. Зайдіть на сторінку сервісу.
Крок 2. Увійдіть у сервіс, ввівши логін та пароль.
Крок 3. У розділі «Рахунки на оплату» знайдіть таблицю з назвами місяців.
Крок 4. Щоб переглянути рахунок, клікніть на кнопці «Переглянути» (у вигляді ока) праворуч від назви місяця.
Крок 5. Щоб завантажити платіжку на комп’ютер, клікніть на кнопці «Завантажити» (у вигляді стрілочки вниз). 

 

Зверніть увагу, що рахунки «Полтаватеплоенерго» розділені за послугами: окремо за централізоване опалення (ЦО) й окремо за централізоване постачання гарячої води (ЦГВ). Тому в таблиці назва місяця буде написана двічі — окремо для кожної з послуг.

 
«Особистий кабінет споживача» також дозволяє замовити щомісячну доставку рахунків підприємства на електронну скриньку незалежно від традиційної доставки поштою. Для цього, перебуваючи у сервісі, необхідно виконати такий порядок дій:

Крок 1. Клікніть на прізвище, ім’я та по батькові зареєстрованого користувача сервісу.
Крок 2. У розділі «Обліковий запис» оберіть «Редагувати обліковий запис».
Крок 3. Знайдіть опцію «Рахунок на електронну пошту» і клікніть «Так».

Увага!
Щоб рахунки регулярно надходили у вашу електронну скриньку, необхідно прослідкувати, аби листи з платіжками не потрапляли в спам. Це може статися, оскільки усі платіжки відправляються з однієї електронної адреси, а поштові сервіси можуть розцінювати таку масову розсилку як потенційно небезпечну. Тому, якщо ви помітили, що замовлені рахунки на ваш email не надходять, перевірте папку зі спамом. Знайдіть там лист від «Полтаватеплоенерго», позначте його як «Не спам» і додайте адресу abon@pte.poltava.ua до списку контактів. Надалі всі листи від підприємства ви вже бачитимете в папці «Вхідні».
 

Пресслужба «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».
 
 
Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО