«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Передавати показники лічильників через сайт підприємства — швидко, легко та зручно!

2021-03-26  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗНИКИ ЛІЧИЛЬНИКІВ ЧЕРЕЗ САЙТ ПІДПРИЄМСТВА — ШВИДКО, ЛЕГКО ТА ЗРУЧНО!

Абонентська служба «Полтаватеплоенерго» нагадує власникам квартирних лічильників гарячої води (водомірів) та теплової енергії про необхідність своєчасної передачі їх показників.
До 30 березня включно чекаємо цього місяця від споживачів на показники індивідуальних приладів обліку — лічильників гарячої води та теплової енергії.

Передати їх слід вчасно, аби актуальні показники були відображені в рахунках за березень, а нараховані суми відповідали фактично спожитим послугам упродовж розрахункового періоду.

Найпростіший спосіб зробити це у зручний саме вам час — через цілодобовий он-лайн сервіс офіційного сайту підприємства «Передати показники лічильника». Попередньо реєструватися при цьому не потрібно взагалі.

Багато користувачів сайту обирає цей шлях передачі показників, оскільки саме він не вимагає обов’язкової реєстрації. Однак, з іншого боку, передаючи показники через цей сервіс, необхідно бути дуже уважним і не допускати помилок при заповненні форми.


А ви вже цього місяця передали показники індивідуальних приладів обліку? Ні? Тоді спробуйте!

Отже, щоб передати показники через офіційний сайт підприємства без реєстрації, слід виконати простий порядок дій:

Крок 2. Напишіть свої прізвище, ім’я, по батькові.
Крок 3. Введіть свій особовий рахунок.
Крок 4. Напишіть свої адресу, телефон та дату, на яку зняли показник.
Крок 5. Визначтеся, які саме у вас лічильники: гарячої води (і де саме вони встановлені) чи теплової енергії?
Крок 6. Введіть відповідні показники та натисніть «Надіслати».

Після цього передані дані будуть відправлені в абонентську базу «Полтаватеплоенерго» для опрацювання.

Якщо ж ви є зареєстрованим користувачем іншого цілодобового он-лайн сервісу — «Особистий кабінет споживача», ви можете передати показники за допомогою і цього сервісу також. Докладний алгоритм, як це зробити, можна знайти тут.
 

Офіційний сайт підприємства — це не тільки цілодобове джерело достовірної інформації, а й добрий і надійний помічник для кожного споживача.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО