Старт опалювального сезону у Полтаві пройшов без позаштатних ситуацій

2017-10-26
 

СТАРТ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ У ПОЛТАВІ ПРОЙШОВ БЕЗ ПОЗАШТАТНИХ СИТУАЦІЙ

75% котелень міста розпочали свою роботу вже у перший день запуску тепла, 20 жовтня. Решту підключили наступного дня, у суботу.


Ця котельня по вулиці Європейській, 92 з 2011 року, коли відбулася її повна реконструкція, працює у повністю автоматизованому режимі — без необхідності постійного перебування обслуговуючого персоналу. Майже тиждень тому вона розпочала свій сьомий від моменту реконструкції опалювальний сезон.

Вадим Маленко, майстер четвертого теплового району у м. Полтаві
— Котельня була включена вчасно — 20.10.2017 року. Подано споживачам опалення. Скарг немає. Обслуговує 17 об'єктів. З них — Комерційний технікум та дитячий садок на Квітковому, 3.

Рішенням виконавчого комітету Полтавської міської ради цьогорічний опалювальний сезон розпочався з п’ятниці, 20 жовтня. І хоча середньодобова температура зовнішнього повітря була вищою за +8 градусів, за прогнозом синоптиків, вже у суботу і неділю очікувалося різке похолодання.

Володимир Пасічко, головний інженер ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»
— Переважна більшість, а це — 75% котелень, були включені у перший день, тобто, в п'ятницю. У суботу майже всі служби підприємства працювали, незважаючи на те, що це був вихідний, запускали ті котельні, які не пустили в перший день, і займалися пусконалагоджувальними роботами. Вцілому пуск пройшов задовільно, якихось суттєвих аварійних ситуацій не виникало.

Аби цьогорічний опалювальний сезон пройшов без збоїв, полтавські теплоенергетики готувалися заздалегідь: замінювали зношені та потенційно аварійні ділянки теплових мереж, проводили ремонт основного і допоміжного обладнання котелень та інших об’єктів теплового господарства нашого міста, а також встановлювали прилади обліку теплової енергії в житлових будинках. І вже в середині вересня підприємство, кажуть на «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО», було повністю готове до ввімкнення опалення.

Володимир Пасічко, головний інженер ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»
— Станом на сьогоднішній ранок житлові будинки, які не опалювалися з вини підприємства, відсутні. Усі житлові будинки підключені до теплових мереж. Є окремі звернення споживачів, вони в першу чергу стосуються роботи окремих стояків або під'їздів. На такі звернення наші фахівці реагують швидко. Спільно з балансоутримувачами будинків виходять на місце, визначають можливі причини, розробляють план заходів, як це можна ліквідувати.

Опалювальний сезон триває і у 4 районних центрах області, які обслуговує підприємство «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Котельві, Решетилівці, Машівці та Карлівці. Там також, кажуть полтавські теплоенергетики, котельні підприємства розпочали роботу за графіком та без ускладнень.

Крістіна БРІГІДА, телеканал «Місто»

Друкувати

АКТУАЛЬНО

 
Сплачуйте за тепло кешбеком від держави

Національний кешбекдержавна програма, яка повертає громадянам 10% від витрат на українські товари чи послуги. Отриманий кешбек можна використати для оплати комунальних послуг. Проект реалізується Міністерством економіки у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Національним банком і Кабінетом міністрів України.

Як це працює:

Оформіть спеціальну картку (віртуальну в банківському додатку або фізичну у відділенні).

Визначте картку(и) для розрахунків за покупки.

Купуйте українські товари, отримуйте кешбек на спецрахунок.

Використовуйте кешбек для оплати комунальних послуг.


Ключові переваги:


Економія до 3000 гривень на місяць.

Цільове використання на комунальні послуги.

Проста система нарахування та використання коштів.

Підтримка вітчизняних виробників.

Приєднуйтесь до "Національного кешбеку" – заощаджуйте на комунальних платежах, підтримуючи українське виробництво!



КОРИСНО

ОФІЦІЙНО