Вітаємо наших колег — учасників шостого щорічного конкурсу «Молодь року»

2017-12-15
 

ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ —
УЧАСНИКІВ ШОСТОГО ЩОРІЧНОГО КОНКУРСУ «МОЛОДЬ РОКУ»

Полтава завжди виділялася серед інших міст України – вишуканою архітектурою, науковими відкриттями, доброзичливою атмосферою на вулицях. Звісно, цю репутацію складають її мешканці своїми справами, досягненнями і взагалі ставленням до життя. Тож уже традицією стало щороку відзначати представників молодого покоління, яке творить сучасну історію міста, долаючи все нові вершини у професійній майстерності.

14 грудня у палаці дозвілля «Листопад» відбулася церемонія нагородження переможців шостого щорічного конкурсу «Молодь року», який незмінно проходив під патронатом Полтавського міського голови Олександра Мамая. Конкурсанти змагалися у восьми номінаціях, серед яких – і «Кращий молодий працівник у промисловій галузі міста». Саме в цій номінації ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» представляли провідний інженер газової служби Іван Карамушко і майстер котельні третього теплового району Владислав Сухіна. Беручи участь у конкурсі, Іван Сергійович і Владислав Олександрович ставили собі за мету насамперед мотивувати своїх колег працювати більш ініціативно, творчо і наполегливо, а також показати землякам, як працює одне з життєво необхідних для міста підприємство.


 
ІВАН КАРАМУШКО
Провідний інженер групи наладки, технічного обслуговування та програмування автоматизованих котелень ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»


 
ВЛАДИСЛАВ СУХІНА
Майстер 3-го у м. Полтаві теплового району ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»

Гідно представивши «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» на конкурсі «Молодь року-2017», Іван Карамушко та Владислав Сухіна отримали призи у вигляді квитків на двох осіб на екскурсію до Львова. Ми ж пишаємося своїми працівниками, знаємо, що їхня цілеспрямованість і небайдужість приведуть їх іще не до однієї перемоги, а підтримка і згуртованість колективу допоможуть завжди бути в професійному тонусі.
 


Прес-служба ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

Друкувати

АКТУАЛЬНО

 
Сплачуйте за тепло кешбеком від держави

Національний кешбекдержавна програма, яка повертає громадянам 10% від витрат на українські товари чи послуги. Отриманий кешбек можна використати для оплати комунальних послуг. Проект реалізується Міністерством економіки у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Національним банком і Кабінетом міністрів України.

Як це працює:

Оформіть спеціальну картку (віртуальну в банківському додатку або фізичну у відділенні).

Визначте картку(и) для розрахунків за покупки.

Купуйте українські товари, отримуйте кешбек на спецрахунок.

Використовуйте кешбек для оплати комунальних послуг.


Ключові переваги:


Економія до 3000 гривень на місяць.

Цільове використання на комунальні послуги.

Проста система нарахування та використання коштів.

Підтримка вітчизняних виробників.

Приєднуйтесь до "Національного кешбеку" – заощаджуйте на комунальних платежах, підтримуючи українське виробництво!



КОРИСНО

ОФІЦІЙНО