Профспілковий комітет «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» підвів підсумки щорічного конкурсу дитячих малюнків

2017-12-19
 

ПРОФСПІЛКОВИЙ КОМІТЕТ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ПІДВІВ ПІДСУМКИ ЩОРІЧНОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ

Діти та онуки працівників підприємства змагалися у креативності. Цього разу участь у творчому змаганні взяли майже 180 юних художників. Підсумки конкурсу підбивали біля святкової ялинки та з Дідом Морозом…


Різнобарвні, яскраві, оригінальні — такі роботи подали на розгляд журі учасники конкурсу дитячого малюнка на обласному комунальному підприємстві «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО». Уже протягом 8 років у грудні, напередодні першого з новорічних свят — Дня Святого Миколая, профспілковий комітет останнього підбиває підсумки цього творчого змагання для дітей та онуків своїх працівників.

Тетяна Липник, працює на ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»
— У нас багато для дітей проводиться конкурсів. Ми дуже раді, і діти дуже задоволені.

Цього разу, кажуть організатори, малеча була напрочуд активною і вигадливою — переможців журі конкурсу обирало серед авторів 180 робіт.

Тетяна Бібікова, голова профспілкового комітету ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»
— У цьому році найбільше у нас учасників, можливо, через те, що тема така більш доступна. Ми вирішили в цьому році, щоб тема була проста і кожній дитині була доступна.

Тема творчого змагання цього року – «Я малюю…», тож фантазії юних художників не було меж. Хтось зобразив улюбленого мультперсонажа, хтось обрав патріотичну тематику, комусь захотілося намалювати тварин та природу.

Бліци
— У мене було багато малюнків. Я малювала квіточку і корзинку з фруктами.
— Я свинку Пеппу і криничку.

Чимало робіт на конкурсі об'єднує зимова тема, зокрема, прийдешні свята. День Святого Миколая, Новий рік та Різдво діти називають своїми улюбленими.

Анна Якименко, учасниця конкурсу дитячих малюнків
— За те, що там Дід Мороз дає подарунки, за те, що це весело.

Веселий настрій дорослі з профспілкового комітету підприємства створили дітям і під час урочистого підбиття підсумків конкурсу, який приурочили до Дня Святого Миколая. Розважальну програму для переможців влаштували вихованці творчої студії Полтавського міського будинку культури «Патапуф». А компанію янголяткам склав справжній Дід Мороз.

Новорічний чарівник разом із профспілковим комітетом підприємства вручив переможцям конкурсу малюнків пам'ятні подарунки. А всі без винятку маленькі художники отримали передноворічні заохочувальні солодкі сюрпризи.

Крістіна БРІГІДА, телеканал «Місто»

Друкувати

АКТУАЛЬНО

 
Сплачуйте за тепло кешбеком від держави

Національний кешбекдержавна програма, яка повертає громадянам 10% від витрат на українські товари чи послуги. Отриманий кешбек можна використати для оплати комунальних послуг. Проект реалізується Міністерством економіки у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Національним банком і Кабінетом міністрів України.

Як це працює:

Оформіть спеціальну картку (віртуальну в банківському додатку або фізичну у відділенні).

Визначте картку(и) для розрахунків за покупки.

Купуйте українські товари, отримуйте кешбек на спецрахунок.

Використовуйте кешбек для оплати комунальних послуг.


Ключові переваги:


Економія до 3000 гривень на місяць.

Цільове використання на комунальні послуги.

Проста система нарахування та використання коштів.

Підтримка вітчизняних виробників.

Приєднуйтесь до "Національного кешбеку" – заощаджуйте на комунальних платежах, підтримуючи українське виробництво!



КОРИСНО

ОФІЦІЙНО