20 травня — Всесвітній день метролога

2018-05-18  


20 ТРАВНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ МЕТРОЛОГА


Шановні колеги – працівники сфери метрології!

Напередодні Всесвітнього дня метролога адресуємо вам найщиріші вітання з професійним святом. Жодна сфера людської діяльності не може обійтись без метрології – науки про вимірювання. Щосекунди на нашому підприємстві та інших виробничих об’єктах міста виконуються мільйони вимірювальних операцій, результати яких допомагають утримувати високу планку якості та гарантувати безпечну і безаварійну роботу технологічного обладнання. Точність вимірювальних приладів для вас стала мірилом фахової майстерності, а прагнення до досконалості перетворилося на стиль життя.

Ваша праця надзвичайно важлива, адже ви гарантуєте безпеку життя і здоров'я людей, дбаєте про довкілля, створюєте умови для раціонального використання всіх видів національних ресурсів і, зрештою, сприяєте усуненню технічних бар'єрів на шляху до споживача. Тож нехай кожен ваш життєвий крок буде вивіреним, як і прилади, з якими ви працюєте, і незмінно наближає вас до омріяних горизонтів. Зичимо вам професійного зростання, натхнення у труді, підкорення нових вершин. Нехай у ваших родинах панує злагода і любов, хай серце завжди буде осяяне турботою близьких. Здоров’я вам і успіхів у всіх починаннях.

Адміністрація та профспілковий комітет
ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО