Залишив цей світ наш колега Ігор Вікторович Орєхов

2018-07-19  
 

Залишив цей світ наш колега
Ігор Вікторович Орєхов

Боляче і гірко назавжди прощатися з колегами, чиї світлі душі засмученими лелеками відлітають за обрій. Колектив «Полтаватеплоенерго» збіднів на ще одну чудову людину, справжнього професіонала, чоловіка з полум’яним серцем.

Ігор Вікторович Орєхов народився 19 квітня 1962 року в м. Кременчуці. Після закінчення Ленінградського вищого військового будівельного училища служив у лавах Збройних сил Радянського Союзу, сумлінно ставлячись до обов’язків захисника Вітчизни. Після звільнення в запас у 1991 році перейшов до виробничо-комерційної приватної фірми «Джерело» на посаду керівника монтажної групи, змінивши військове будівництво на цивільне. 

У листопаді 1998 року Ігор Вікторович став частиною колективу «Полтаватеплоенерго» як майстер другого теплового району. А менше ніж за рік його було призначено начальником виробничо-диспетчерської служби, якою він керував майже двадцять років, лише у березні цього року змінивши коло своїх обов’язків. 

Енергійності, фаховій майстерності та організаторським здібностям цього чоловіка можна було тільки позаздрити. Ігор Орєхов щиро вболівав і за свою службу, по-батьківськи дбаючи про підлеглих, і за все підприємство, присвячуючи роботі весь свій час і на власному прикладі демонструючи відданість справі. Тому не раз отримував почесні грамоти від підприємства та від виконкому Полтавської міської ради. У 2011 році його портрет було винесено на Дошку пошани підприємства, а 2014 року Ігор Вікторович отримав звання «Ветеран праці житлово-комунального господарства Полтавської області».

Як колишній військовослужбовець, Ігор Орєхов особливо болісно сприйняв початок неоголошеної війни на сході України. Тим паче, коли змушений був проводжати на Донбас колег та підлеглих. Через це, не вагаючись, став волонтером: займався збором допомоги для бійців АТО та сам відвозив її на передову та пораненим у Полтавський військовий шпиталь. Його небайдужість було відзначено подякою за активну громадську позицію, допомогу та підтримку військовиків-учасників АТО, що захищають Україну від агресорів, за підписом командира 14-ї окремої механізованої бригади полковника О. М. Жакуна.

Не стало чоловіка, який умів бути щирим в усьому: в обраній справі, у стосунках з людьми, наодинці сам із собою. Відкриваючи душу назустріч буревіям життя, не шкодував себе, зате горою стояв за тих, хто був поруч. Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті Ігоря Вікторовича Орєхова, висловлюємо співчуття з приводу непоправної втрати його рідним та близьким.

Адміністрація, профспілковий комітет і
весь колектив ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго»

Друкувати

АКТУАЛЬНО

 
Сплачуйте за тепло кешбеком від держави

Національний кешбекдержавна програма, яка повертає громадянам 10% від витрат на українські товари чи послуги. Отриманий кешбек можна використати для оплати комунальних послуг. Проект реалізується Міністерством економіки у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Національним банком і Кабінетом міністрів України.

Як це працює:

Оформіть спеціальну картку (віртуальну в банківському додатку або фізичну у відділенні).

Визначте картку(и) для розрахунків за покупки.

Купуйте українські товари, отримуйте кешбек на спецрахунок.

Використовуйте кешбек для оплати комунальних послуг.


Ключові переваги:


Економія до 3000 гривень на місяць.

Цільове використання на комунальні послуги.

Проста система нарахування та використання коштів.

Підтримка вітчизняних виробників.

Приєднуйтесь до "Національного кешбеку" – заощаджуйте на комунальних платежах, підтримуючи українське виробництво!



КОРИСНО

ОФІЦІЙНО