Вітаємо наших колег — учасників осіннього напівмарафону

2018-09-03  


ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ — УЧАСНИКІВ ОСІННЬОГО НАПІВМАРАФОНУ

Учора центр Полтави грав різнобарвними фарбами напівмарафону, організованого «Новою Поштою». У цьому масштабному спортивному заході взяло участь понад 3600 спортсменів, з-поміж яких були і професійні атлети, й аматори. Приємно було бачити, як іще зовсім маленькі бігуни стартували поряд із досвідченими, як вони захоплено демонстрували медалі вболівальникам. Кожен обирав собі дистанцію до снаги: від кількохсот метрів до максимальної відстані. І незалежно від результату всі перетинали фінішну пряму з усмішками, розпашілі та щасливі.


Серед учасників цьогорічного забігу — двоє працівників «Полтаватеплоенерго». Очільниця інвестиційного відділу Тамара Ігуш уже вчетверте подолала напівмарафонську відстань у понад 21 км. Цього року її результат — 1 год 40 хв.

Вітаємо наших колег — учасників осіннього напівмарафону

Тамара Ігуш, начальник інвестиційного відділу «Полтаватеплоенерго»

— Бігаю, бо спорт — це мій стиль життя. Я не уявляю собі життя без спорту, без бігу. У мене «сидяча» робота, тому я повинна весь час рухатися, щоб не відчувати вікових змін, полегшити їх.

А головний бухгалтер підприємства Тетяна Антонова вперше брала участь у подібному заході. Дистанцію у 3 км вона пробігла за 28 хв.

Вітаємо наших колег — учасників осіннього напівмарафону

Тетяна Антонова, головний бухгалтер «Полтаватеплоенерго»
— Вперше беру участь. Ще рік тому я про це навіть не мріяла. Хочу зрозуміти, наскільки зможу перемогти себе і свій вік. Мені 62 роки. Тренувалася, бігала і набирала фізичної форми, щоб я змогла здолати цю дистанцію. Робота «сидяча», думки повинні бути світлими, тіло має слухатися, тому без спорту у нас ніяк не можна.

Пишаємося нашими колегами і бажаємо їм встановлювати нові спортивні рекорди, піднімаючи планку своїх досягнень усе вище, не зупинятися на досягнутому, адже, говорячи словами класика, «кожен фініш – це, по суті, старт». Сподіваємося, що наступного року полтавці ще активніше братимуть участь у пробігу, і серед них буде ще більше представників нашого підприємства!

Прес-служба ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО