Вітаємо працівників газової служби підприємства з професійним святом!

2018-09-07


ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ГАЗОВОЇ СЛУЖБИ ПІДПРИЄМСТВА З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Цієї неділі, 9 вересня, працівники газової служби «Полтаватеплоенерго» відзначать професійне свято.


Наші газовики – не просто професіонали, а й великі новатори. Мало того, що кожного дня вони виконують свою звичну роботу – обслуговують газове обладнання котлів та контрольно-вимірювальних приладів і автоматики безпеки, установлені на котельнях, теплових пунктах, дахових котельнях, теплогенераторних, у тому числі повністю автоматизованих. Вони доклалають рук і до налагодження самого процесу автоматизації котелень. Зокрема, займаються програмуванням контролерів, розробляють програмне забезпечення для них, налагоджують їхню роботу та підключають до єдиної системи диспетчеризації «Полтаватеплоенерго».

Фахівці газової служби незмінно у своїй праці знаходять і джерело для творчості. Саме їхньому авторству належить мобільний додаток «Веб-сервер автоматизованих котелень», який може установити собі на телефон кожен працівник «Полтаватеплоенерго» (якщо, звісно, існує можливість виходу в Інтернет з цього мобільного пристрою). Завдяки цьому додатку можна спостерігати за роботою будь-якої автоматизованої котельні з програмним забезпеченням «Котлогаз» в режимі реального часу та отримувати усі параметри роботи й інформацію про неполадки, що трапляються на устаткуванні. Також з допомогою додатка виконується інформування відповідальних за ці об’єкти майстрів про аварійні ситуації чи зупинки котлів за допомогою СМС-повідомлень.

Тож щирі вітання з професійним святом надсилаємо газовикам «Полтаватеплоенерго». Нехай блакитний вогник, що завдяки їхній наполегливій праці приводить в дію цілий парк котлів підприємства, зігріває і їхні душі. Знаємо, що в їхніх планах реалізація іще багатьох цікавих виробничих рішень, тож хай усі вони будуть успішними. Зичимо подолання нових професійних вершин, наснаги та свіжих творчих поривів. 

Адміністрація, профспілковий комітет та 
весь колектив ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго».

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО