Негода зачепила і котельні «Полтаватеплоенерго» (ОНОВЛЕНО)

2018-12-26  
 

НЕГОДА ЗАЧЕПИЛА І КОТЕЛЬНІ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» (ОНОВЛЕНО)

Учора, 25 грудня, через ускладнення на території Полтавщини погодних умов (пориви сильного вітру, хуртовини, налипання мокрого снігу) сталося знеструмлення 127 населених пунктів області. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Полтавської ОДА. Не оминула негода і 26 котелень обласного комунального підприємства «Полтаватеплоенерго», розташованих у Полтаві, Машівці та Котельві.

Учора, 25 грудня, з ранку та протягом дня через знеструмлення, викликане складними погодними умовами, відбулася аварійна зупинка 26 котелень обласного комунального підприємства «Полтаватеплоенерго», розташованих у Полтаві, Машівці та Котельві.

Завдяки оперативним і злагодженим діям працівників підприємства протягом учорашнього дня роботу 24 котелень вдалося відновити, у точу числі і з застосуванням аварійних пересувних генераторів. Аварійні електрогенератори забезпечували безперебійне постачання тепла до осель споживачів, поки електропостачання цих об’єктів теплового господарства не було повністю відновлено. 

Проте дві котельні підприємства і досі працюють в аварійному режимі електропостачання. Зокрема, 25 грудня, близько 7:00 відбулася аварійна зупинка котелень підприємства за адресами: м. Полтава, вул. Патлаївська, 37-Т та смт Котельва, вул. Покровська, 5-Д. Загалом без опалення могли залишитися майже півтисячі споживачів. Оперативно, за рахунок включення в роботу аварійних пересувних генераторів, працівникам виробничо-диспетчерської служби «Полтаватеплоенерго» роботу зазначених котелень вдалося відновити. 

Станом на 17:00 робота електропостачання котелень підприємства за адресами: м. Полтава, вул. Патлаївська, 37-Т та смт Котельва, вул. Покровська, 5-Д відбувається в аварійному режимі електропостачання. Аварійні пересувні електрогенератори будуть забезпечувати безперебійне постачання тепла до повного відновлення електропостачання на ці котельні.
 
UPD 27.12.2018, 9:00: Учора, 26 грудня, з 18:00 електропостачання котельні на вул. Патлаївській, 37-Т у місті Полтаві було відновлено. Зараз ця котельня працює у штатному режимі.

Прес-служба ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго»


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО