«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ: Із цього року полтавці сплачуватимуть за опалення і гарячу воду окремо

2019-02-12  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ:
ІЗ СІЧНЯ ЦЬОГО РОКУ ПОЛТАВЦІ СПЛАЧУВАТИМУТЬ ЗА ОПАЛЕННЯ І ГАРЯЧУ ВОДУ ОКРЕМО

До 2019 року нарахування за всі види послуг «Полтаватеплоенерго» були відображені на одному бланку рахунку, а в графі «До сплати» містилася сума за всі послуги. Однак, починаючи з цього року, споживачі отримуватимуть рахунки від підприємства на двох бланках — окремо за послугу з централізованого опалення і окремо за постачання гарячої води.

На виконання вимог чинного законодавства «Полтаватеплоенерго» провело розділення розрахунків: окремо за послугу з централізованого опалення та за послугу з централізованого постачання гарячої води.

Розділення загального залишку коштів на особовому рахунку (заборгованості/переплати) абонентська служба підприємства виконала станом на початок року. Розподіл відбувався у відсотковому співвідношенні пропорційно до суми нарахувань окремо по кожній послузі у загальній сумі нарахувань по особовому рахунку споживача за період з 1 жовтня 2014 року по 31 грудня 2018 року включно.

У разі розбіжності між станом розрахунків у розрізі послуг, що значиться в обліковій базі підприємства, та особистим обліком споживача він має можливість скоригувати її таким чином:

або звернутись до підприємства з метою приведення у відповідність залишків у розрізі послуг за даними споживача;
або оплатити залишки станом на 1 лютого 2019 року в розрізі послуг за даними підприємства.

Щоб переглянути нарахування та сплати окремо за кожну послугу, можна скористатися цілодобовим он-лайн сервісом «Особистий кабінет споживача» (https://abon.te.pl.ua/):

Крок 1. Зайдіть на офіційний сайт підприємства (http://te.pl.ua/).
Крок 2. Перейдіть на сторінку сервісу «Особистий кабінет споживача» (https://abon.te.pl.ua/).
Крок 3. Увійдіть у сервіс, ввівши логін і пароль.
Крок 4. Перейдіть у розділ меню «Взаєморозрахунки».
Крок 5. Із запропонованих варіантів відображення оберіть «У розрізі послуг».

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ: Із цього року полтавці сплачуватимуть за опалення і гарячу воду окремо

 

На екрані з’явиться зведена таблиця (як і раніше) з історією нарахувань та сплат. А нижче розміщені два активні посилання на перегляд цієї ж історії окремо за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ: Із цього року полтавці сплачуватимуть за опалення і гарячу воду окремо

 

Звертаємо увагу, що при проведенні оплат у банківських установах необхідно зазначати суму платежу окремо по кожній послузі.


Абонентська служба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО