Полтавські теплоенергетики продемонстрували світ своїх захоплень

2019-03-06  


ПОЛТАВСЬКІ ТЕПЛОЕНЕРГЕТИКИ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ СВІТ СВОЇХ ЗАХОПЛЕНЬ

Котли, тепломережі, облік послуг, нарахування… Кожного дня працівники всіх структурних підрозділів «Полтаватеплоенерго» дбають, щоб в оселях мешканців Полтави і ще чотирьох районних центрів області було комфортно і затишно. Робота, прямо скажемо, не з легких. Полтавські енергетики зізнаються, що навіть удома часто продовжують бути «на роботі», прокручуючи в умі пережиті за день події, аналізуючи, що і де можна було зробити швидше та ефективніше. Відволіктися допомагають приємні домашні турботи і, звісно, улюблене хобі.

Щороку в перші дні весни на «Полтаватеплоенерго» проходить традиційна виставка робіт працівників підприємства «Світ твоїх захоплень». І з кожним роком кількість учасників зростає, адже це так цікаво — і своїм доробком похвалитися, і на чужі вироби подивитися.

— Ця виставка покликана ще більше згуртувати наш колектив, показати, які ми всі різнопланові особистості, — розповідає голова профспілкового комітету «Полтаватеплоенерго» Тетяна Бібікова. — Адже в нашій роботі без натхнення не можна. 

Розмаїття виробів, технік і кольорів вбирає очі. Цього року на виставці найширше представлена вишивка — хрестиком, гладдю та бісером. Притягують погляд гаптовані пейзажі та сюжетні картини, ікони, ніжні серветки, весільні рушники, барвисті сорочки. Немало серед експонатів виставки й картин, мальованих на полотні, папері та дереві. І тут теж вражає широкий спектр стилів — від класичного пейзажу до абстракції. Не полінувалися теплоенергетики принести і плетені спицями та гачком речі, вироби з паперу, саморобні ялинкові прикраси і біжутерію. Та й хіба можна перелічити всі різновиди робіт, до яких привела майстрів їхня творчість? 
На фото: учасниці виставки робіт працівників «Полтаватеплоенерго» Лариса Литовка, Вікторія Могилат, Алла Пивовар, Наталія Біжко, Ірина Самофалова з головою профкому Тетяною Бібіковою (в центрі).

Для когось із працівників «Полтаватеплоенерго» ця виставка була дебютною, а хтось уже став постійним її учасником. Так, найактивнішу участь у «Світі твоїх захоплень» завжди беруть працівники абонентської, юридичної служб та служби реалізації теплової енергії юридичним особам. Зокрема, контролер теплового господарства Вікторія Могилат уже вшосте принесла свої роботи на виставку.

— Цей захід, — ділиться Вікторія Олександрівна, — дає поштовх творити далі. Подивишся на вироби колег — і відразу хочеться й собі щось схоже вишити. Так щороку і народжуються все нові красиві речі. Крім того, коли уже не вперше береш участь у виставці, це також мотивує. Не будеш же щороку приносити одні й ті самі вироби. Їх уже з другого разу почнуть упізнавати — соромно. Тому й стараємось на кожну виставку приносити щось новеньке, ще краще, ніж торік. Наприклад, цього року я вирішила показати на виставці вишитий бантик — прикрасу для великоднього кошика.


Майстрині зізнаються, що викроїти хоч півгодинки часу для улюбленого заняття буває непросто. Однак для жінки, спраглої до творчості, немає нічого неможливого. Буває, що муза приходить, коли всі справи зроблено і сімейство уже бачить перші сни. У нічній тиші й лягають на полотно рівненькі стібки, що потім розростаються в узор. Жінка творить таїнство, нанизуючи дрібні намистинки на голку, ніби гаптуючи добру долю для себе і своїх рідних. А вранці вона знову поспішає на роботу, щоб рідне місто було з теплом.

Прес-служба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО