«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ: Де знайти адресну інформацію про період відсутності гарячої води влітку цього року?

2019-04-10  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ:
Де знайти адресну інформацію про період відсутності гарячої води влітку цього року?

Розпочався міжопалювальний період, протягом якого більшість котелень і центральних теплових пунктів «Полтаватеплоенерго» будуть зупинятися для проведення на них профілактичних і ремонтних робіт. Для споживачів підприємства це означає, що згідно з графіком починаються тимчасові призупинення постачання гарячої води. Де дізнатися, коли у вашому будинку буде відсутнє гаряче водопостачання, — читайте нижче.

Учора, 9 квітня, у Полтаві завершився опалювальний сезон 2018-2019 років. І цього ж дня «Полтаватеплоенерго» розпочало міжопалювальний період, який за ступенем важливості не поступається опалювальному.

Саме у міжсезоння полтавські теплоенергетики готуються до наступних холодів, аби обласний і чотири районних центри Полтавщини, мешканці яких отримують послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, залишалися з комфортом навіть у найлютіші морози. Міжопалювальний сезон — це насамперед час, коли необхідно перевірити на надійність усі виробничі потужності. Для «Полтаватеплоенерго» це напружений період, що вимагає від працівників і концентрації уваги, і прискіпливості, і наполегливості в ліквідації потенційних несправностей. А для споживачів цей час пов’язаний із традиційними короткочасними незручностями через відсутність централізованого постачання гарячої води.

«Полтаватеплоенерго» розуміє важливість комфорту для містян. Однак обійтися без зупинки котелень, теплогенераторних і центральних теплових пунктів ніяк не можна. Тільки за умови повної зупинки вдасться виконати низку необхідних робіт: провести гідравлічні випробування, ліквідувати пориви, якщо вони виникнуть, повірити прилади обліку та контрольно-вимірювальні прилади і відремонтувати технологічне обладнання. Це дасть змогу звести до мінімуму ризики позаштатних ситуацій узимку. Адже, говорячи мовою медицини, краще запобігти хворобі, ніж її лікувати.

Фахівці «Полтаватеплоенерго» підготували і оприлюднили графік тимчасової відсутності послуги з централізованого постачання гарячої води у цьогорічний міжопалювальний період: у розрізі адрес житлових будинків та у розрізі адрес об’єктів підприємства (котелень, ЦТП тощо).

Щоб дізнатися, коли в їхньому будинку не буде гарячої води, споживачі можуть скористатися цілодобовим он-лайн сервісом «Мапа комерційного обліку» офіційного сайту підприємства. Нещодавно сервіс оновився, і поряд з інформацією про споживання теплової енергії в розрахунковому періоді в ньому з’явився розділ про терміни відсутності гарячого водопостачання. Наприклад, якщо у формі адреси ввести: м. Полтава, вул. Героїв АТО, 114, корп. 1, то на карті з’явиться мітка, що вказує на місце розташування будинку, і розгорнута інформація про нього: факт встановлення в ньому будинкового лічильника тепла, дані про споживання теплової енергії за березень і період відсутності гарячої води влітку цього року.

У будинках, мешканці яких не отримують послуги з постачання гарячої води, ця інформація буде відсутня. Також у переліку багатоповерхівок, на які чекає призупинення постачання гарячої води, є такі, коли періодів без послуги не один, а два. Як правило, вони розташовані в мікрорайонах Алмазний, Сади-1, Сади-2 та Огнівка. Є й одиничні будинки, в яких послуга з постачання гарячої води буде надаватися без перерв. Ця інформація також зазначена на мапі.

Про графік зупинок у постачанні гарячої води в розрізі адрес об’єктів підприємства на сайті підприємства уже писалося раніше. Самі ж графіки окремо для кожного з населених пунктів, які обслуговує «Полтаватеплоенерго», розміщені в розділі головного меню «Споживачам»:


Наголошуємо, що терміни відсутності гарячої води були зведені до мінімуму, і сподіваємося на розуміння та підтримку споживачів.

Прес-служба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО