«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Шановні полтавці, дорогі ветерани!

2019-06-21  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: ШАНОВНІ ПОЛТАВЦІ, ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!

Щороку 22 червня Україна прихиляє коліно перед усіма, кого навіки забрала Друга світова війна, яка у 1941-1943 роках двічі прокотилася територією нашої країни. Цього дня ми складаємо данину пам’яті кожному, хто віддав своє життя у боротьбі з фашизмом, хто і досі вважається зниклим безвісти, хто знайшов свій останній спочинок у братській могилі серед чужих степів. У багатьох родинах і нині зберігаються, як коштовні реліквії, скупі фронтові листи та омиті слізьми похоронки, пожовклі світлини і здобуті в боях медалі. Вони щоразу пробуджують біль та відчуття втрати. Вони знову й знову ніби промовляють: «Якби не війна…».

Схилімо голови перед подвигом та самопожертвою героїв, чиї нащадки сьогодні знову беруть до рук зброю і рвуться в бій, захищаючи рідну землю. Знаємо, що полеглі на полях битв Другої світової могли б нині пишатися своїми внуками. А значить, вільній Україні — бути!

Адміністрація, профспілковий комітет
і весь колектив «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

 
Сплачуйте за тепло кешбеком від держави

Національний кешбекдержавна програма, яка повертає громадянам 10% від витрат на українські товари чи послуги. Отриманий кешбек можна використати для оплати комунальних послуг. Проект реалізується Міністерством економіки у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Національним банком і Кабінетом міністрів України.

Як це працює:

Оформіть спеціальну картку (віртуальну в банківському додатку або фізичну у відділенні).

Визначте картку(и) для розрахунків за покупки.

Купуйте українські товари, отримуйте кешбек на спецрахунок.

Використовуйте кешбек для оплати комунальних послуг.


Ключові переваги:


Економія до 3000 гривень на місяць.

Цільове використання на комунальні послуги.

Проста система нарахування та використання коштів.

Підтримка вітчизняних виробників.

Приєднуйтесь до "Національного кешбеку" – заощаджуйте на комунальних платежах, підтримуючи українське виробництво!



КОРИСНО

ОФІЦІЙНО