«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Запрошуємо на постійну роботу (м.Полтава)

2020-07-07  

  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: ЗАПРОШУЄМО НА ПОСТІЙНУ РОБОТУ (м. ПОЛТАВА) 

  

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Запрошуємо на постійну роботу (м.Полтава)

 

Обласне виробниче комунальне підприємство «Полтаватеплоенерго» у м. Полтаві на постійну роботу запрошує:

   — слюсаря–ремонтника;
   — асфальтобетонника;
   — муляра;
   — електрозварника ручного зварювання;
   — електромонтера з ремонту і обслуговування електроустаткування;
   — слюсаря з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електроніка);
   — машиніста крана автомобільного;
   — машиніста екскаватора.

Докладніше про умови працевлаштування щодо кожної позиції можна дізнатися на офіційному сайті «Полтаватеплоенерго» у розділі «Вакансії».

Ми пропонуємо офіційне працевлаштування, постійну зайнятість та повний соціальний пакет.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу кадрів ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» телефонами: (0532)510-427, (0532)510-428 або особисто на адресу: м. Полтава, вул. Комарова, 2-А.

Адміністрація ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО