«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Напади на комунальників при виконанні службових обов’язків — це норма для нашого міста?

2020-09-29  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Напади на комунальників при виконанні службових обов’язків — це норма для нашого міста?

У Полтаві та області почастішали напади на представників підприємств сфери обслуговування, до обов’язків яких входить спілкування зі споживачами за місцем їх проживання. Чи вдасться зупинити хвилю насилля, читайте у нашому матеріалі.

У п’ятницю, 25 вересня, о 8 годині 15 хвилин ранку у центральній частині міста Полтава по вул. Гоголя на працівника ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго», що виконував службові обов’язки, групою осіб було скоєно напад і завдано тілесних ушкоджень. На момент скоєння нападу працівник підприємства встиг відрекомендуватись та пред’явити службове посвідчення. Однак це не вберегло його від злочинних дій по відношенню до нього. 

Як було встановлено медиками, в результаті нападу працівник підприємства отримав струс головного мозку та ушкодження тулуба середнього ступеня тяжкості. «Полтаватеплоенерго» звернулося до правоохоронних органів щодо факту нападу на працівника підприємства. Наразі тривають слідчі дії стосовно встановлення обставин нападу та осіб, які його скоїли. За фактом побиття вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Останнім часом почастішали напади на представників полтавських підприємств сфери обслуговування, до обов’язків яких входить спілкування зі споживачами за місцем їх проживання. Згадати хоча б недавній випадок із нападом на працівника «Полтавагазу», що відбувся цього місяця у передмісті Полтави. На наше переконання, при таких візитах комунальники мають бути впевнені у своїй захищеності. А така впевненість у них на сьогодні, на превеликий жаль, відсутня!

Шановні правоохоронці, давайте разом із вами створимо умови — кожен із нас на своєму місці — коли комунальники міста та області будуть спокійно виконувати свою роботу без побоювання за власне життя чи здоров’я.

У свою чергу адміністрація ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО», профспілковий комітет та трудовий колектив підприємства не стоятимуть осторонь цього факту нелюдського ставлення до нашого колеги і вживатимуть всіх законних заходів задля притягнення винних осіб до відповідальності.

Шановні полтавці, агресія по відношенню до ближнього не здатна вирішити жодної з проблем, а навпаки — може лише їх примножувати. Тим більше, виправдання її прояву взагалі не існує! 

Пресслужба «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО