«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Вітання усім нашим автомобілістам!

2020-10-23  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: ВІТАННЯ УСІМ НАШИМ АВТОМОБІЛІСТАМ!

Цієї неділі, 25 жовтня, своє професійне свято відзначають працівники автотранспортного цеху «Полтаватеплоенерго».

ШАНОВНІ  КОЛЕГИ!

«День автомобіліста» – це свято не лише для водіїв, а й для тих хто своєю щоденною працею забезпечує безперебійність та безпечність роботи автотранспортних засобів нашого підприємства.

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Вітання усім  нашим автомобілістам!


Це свято можна вважати всенародним. Адже, більше третини населення нашої планети щодня керують власними автівками, решта ж регулярно користується транспортними засобами як пасажири. 

Безумовно, транспорт — це невід’ємна частина життя і нашого підприємства. Саме від повсякденної роботи автомобілістів  залежить діяльність всіх без винятку структурних підрозділів, а також оперативність реагування на будь-які виробничі ситуації. Ви керуєте різними машинами, але всі ви – на одному шляху. Тож,  від імені всього трудового колективу, вітаємо всіх, хто вірний професійному обов’язку і керму вантажного чи легкового автомобіля. 

Щиро бажаємо добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, а вдома завжди чекають рідні та близькі!

Адміністрація, профспілковий комітет і
весь колектив ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО