6 листопада у Полтаві розпочнеться опалювальний сезон 2023-2024 рр.

2023-11-03  


6 ЛИСТОПАДА У ПОЛТАВІ РОЗПОЧНЕТЬСЯ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН 2023-2024 рр.
 

РІШЕННЯ
ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
від 02.11.2023 р. № 334
"Про початок опалювального сезону 2023-2024 рр."
 
У зв’язку зі зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря на території Полтавської міської територіальної громади, відповідно до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року №630 (зі змінами), Правил надання послуг з постачання теплової енергії, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року №830, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Полтавської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Розпочати з 06 листопада 2023 р. опалювальний період 2023-2024рр. 

2. Теплопостачальним організаціям, Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради, Шевченківській, Київській, Подільській районним у м.Полтаві радам, головам житлово-будівельних кооперативів, ОСББ, відомчим житлово-експлуатаційним дільницям та іншим експлуатуючим організаціям забезпечити, в межах повноважень, виконання цього рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира Чередниченка.

Секретар міської ради                           Катерина ЯМЩИКОВА
 

 

6 листопада у Полтаві розпочнеться опалювальний сезон 2023-2024 рр.


 

 

Адміністрація підприємства звертається до балансоутримувачів житлових будинків (у т.ч. відомчих, ЖБК, ОСББ), розташованих у м. Полтаві, з проханням до початку опалювального періоду перевірити працездатність внутрішньобудинкових систем опалення, заповнення їх водою та готовність прийняти теплоносій.

Для уникнення непорозумінь, які можуть призвести до аварійних зупинок котелень, просимо завчасно повідомляти підприємство про будь-які роботи на внутрішньобудинкових мережах, а також узгоджувати дії обслуговуючого персоналу з фахівцями підприємства.

 


 Звертаємо увагу споживачів, що "1-й день" — це день початку опалювального сезону, тобто 6 листопада поточного року. Відповідно "2-й день" — це день, наступний після першого, тобто 7 листопада цього року.

 

 


  Адміністрація ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

 

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО




КОРИСНО

ОФІЦІЙНО