"ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО" : ВІТАЄМО З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА!

2023-10-27  
 

 
 ВІТАЄМО З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА! 
День автомобіліста і дорожника в Україні щорічно відзначають в останню неділю жовтня. У 2023 році свято припадає на 29 жовтня.
 

 Шановні колеги!
 
На вас покладена важлива частина роботи підприємства критичної інфраструктури області. Нині автопарк «Полтаватеплоенерго» налічує 128 одиниць різної спеціальної техніки. Упродовж останніх 3 -х років його вдалося оновити, було придбано 42 одиниці техніки. Це дає змогу якісніше та швидше ліквідовувати аварійні  ситуації та проводити  відновлювальні роботи. У ці складні для нашої держави часи багато водіїв автотранспортного цеху підприємства стали на захист України і беруть активну участь у відновленні постраждалих регіонів. 

Дорогі колеги! Зараз ви не лише керуєте машинами підприємства критичної інфраструктури Полтавщини, ви міцно тримаєте кермо на фронті та деокупованих територіях України. Життя – це шлях, в якому ми всі попутники, тож нехай завжди  вам світить на цьому шляху зелене світло! А той, хто знає дорогу та міцно тримає кермо, хай завжди повертається додому! Бажаємо вам легкої дороги, здоров’я, любові та злагоди у родинах! Перемоги і Миру! 


Адміністрація, профспілковий комітет
і весь колектив ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго».
 

  

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.




Друкувати

АКТУАЛЬНО




КОРИСНО

ОФІЦІЙНО