Полтаватеплоенерго: Вітаємо енергетиків із професійним святом!

2023-12-22 
 

 
 «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Вітаємо енергетиків із професійним святом! 

22 грудня, у найкоротший та найтемніший день року, в Україні святкують День енергетика. Заснований він для відзначення важливої роботи працівників енергетики та електротехнічної промисловості.

Символічно, що саме взимку, коли всі особливо потребують світла, тепла та затишку в оселях, енергетики відзначають своє професійне свято, яке припадає на найкоротший день року. Наші щирі вітання  всім, хто щоденно працює з енергією та приносить її людям! Ви - Прометеї сучасності! 

Особливі вітання надсилаємо усім працівникам служби головного енергетика «Полтаватеплоенерго». Саме енергетики у цей складний і випробувальний для нашої країни час, коли ворог нещадно тероризує мирне населення і руйнує об’єкти критичної інфраструктури, тримають енергетичний фронт і роблять усе можливе і неможливе, щоб у нас було світло та тепло! 
Саме Ви заряджаєте енергією кожен наш день. Тож і кожен Ваш день хай наповнюється світлом, теплом та енергією наших щирих привітань! Бажаємо злагоди та затишку у Ваших родинах! Мирного неба та безперебійних енергетичних ліній! Дякуємо Вам за світло і за тепло! Разом переможемо!
 

Адміністрація і весь колектив ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».
 

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 


Друкувати

АКТУАЛЬНО




КОРИСНО

ОФІЦІЙНО