«Полтаватеплоенерго»: на одній з котелень Полтави відбулася ознайомча екскурсія для претендентів на здобуття професії «Оператор котельні»

2024-05-27  
 
 
«Полтавтеплоенерго»: на одній з котелень Полтави відбулася ознайомча екскурсія для претендентів на здобуття професії «Оператор котельні»

Робота більшості котелень «Полтаватеплоенерго» неможлива без  людей, які забезпечують функціонування теплогенеруючого обладнання. Кадровий голод вузькопрофільних спеціалістів сприяв тому, що полтавські теплоенергетики уже кілька років співпрацюють із «Полтавським центром професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості»  з організації та проведення навчання за робітничою професією «Оператор котельні». 
 
 

Із 2020-го року у Державному навчальному закладі «Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості», де проліцензували професію оператора котельні саме на замовлення «Полтаватеплоенерго», проходить підготовка операторів котелень. Працівники підприємства викладають фахові спеціальності слухачам курсу  та здійснюють практичну підготовку в реальних умовах підприємства. Та спершу проходить підбір претендентів і формується група слухачів. 
 
 

Днями на одній з котелень Полтави відбулася зустріч та ознайомча екскурсія для претендентів на здобуття професії оператора котельні. Із шукачами роботи зустрілися працівники котельні та начальниця відділу кадрів «Полтаватеплоенерго» Наталія Воронченко. Саме такий особистісний підхід до кожного претендента та повне інформування про майбутню професію з усіма плюсами та мінусами дає можливість шукачам роботи не лише визначитися на самому початку, але й у разі успішного проходження курсу навчання та здачі іспитів - гарантовано працевлаштуватися на підприємство.
 
Навчання триватиме чотири місяці, фінальним етапом стане складання державного іспиту та отримання сертифікату державного зразка про здобуття профільної освіти. 
 

ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» та «Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» й надалі продовжуватимуть цю важливу співпрацю, спрямовану на підготовку висококваліфікованих робітничих кадрів. Особливо в умовах війни, коли є гострий дефіцит працівників, що, безумовно, впливає на роботу підприємства критичної інфраструктури Полтавщини.

Дякуємо колегам за важливу співпрацю! 

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».

 
 
Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 


Друкувати

АКТУАЛЬНО




КОРИСНО

ОФІЦІЙНО