«Полтаватеплоенерго» вітає малечу та їхніх батьків із Днем захисту дітей!

2024-05-31  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» вітає малечу та їхніх батьків із
Днем захисту дітей

День захисту дітей — національне свято в Україні, покликане привернути увагу громадськості до проблем дітей. Цей день набуває особливого значення під час війни. В Україні діє конвенція про права дитини — міжнародний правовий документ, що визначає права дітей на освіту, користування досягненнями культури, відпочинок і дозвілля. 

Щороку, 1 червня, діти та онуки працівників «Полтаватеплоенерго» завжди збиралися на подвір’ї підприємства на традиційне свято з нагоди Дня захисту дітей: з іграми, розвагами та обов’язковим конкурсом малюнку на асфальті: «Ура! Канікули!».  Цій традиції  полтавських тепловиків уже понад 10 років! Адже День захисту дітей покликаний привернути увагу громадськості до проблем дитинства і набуває особливого значення під час війни. Саме через війну та заходи безпеки і цього року свята для дітей не проводили… 

Та все ж на підприємстві не забули про підростаюче покоління - від профспілкового комітету «Полтаватеплоенерго» усі діти працівників  отримали солодощі до свята. 
 
Тож, любі наші діти, бажаємо вам мирного, сонячного та тихого неба! Нехай літо та найдовші канікули будуть сповнені приємних вражень, оздоровлення, активного відпочинку і нових знань! Читайте, пізнавайте, зберігайте допитливість та оптимізм, а ми, дорослі, зробимо усе, щоб оберігати вас та наближати мир в Україні! 

Адміністрація, профспілковий комітет
і весь колектив «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber  чи Telegram .

Друкувати

АКТУАЛЬНО

 
Сплачуйте за тепло кешбеком від держави

Національний кешбекдержавна програма, яка повертає громадянам 10% від витрат на українські товари чи послуги. Отриманий кешбек можна використати для оплати комунальних послуг. Проект реалізується Міністерством економіки у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Національним банком і Кабінетом міністрів України.

Як це працює:

Оформіть спеціальну картку (віртуальну в банківському додатку або фізичну у відділенні).

Визначте картку(и) для розрахунків за покупки.

Купуйте українські товари, отримуйте кешбек на спецрахунок.

Використовуйте кешбек для оплати комунальних послуг.


Ключові переваги:


Економія до 3000 гривень на місяць.

Цільове використання на комунальні послуги.

Проста система нарахування та використання коштів.

Підтримка вітчизняних виробників.

Приєднуйтесь до "Національного кешбеку" – заощаджуйте на комунальних платежах, підтримуючи українське виробництво!



КОРИСНО

ОФІЦІЙНО