Новий 25-ти тонний автокран поповнив автопарк «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»

2024-06-19  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: новий 25-ти тонний автокран поповнив автопарк підприємства
 
У рамках проєкту USAID «Енергетична безпека», що фінансується агенством США з міжнародного розвитку, «Полтаватеплоенерго» отримало автокран AVTR-25
 
Це вже третя одиниця спеціальної техніки від USAID, яку отримало підприємство критичної інфраструктури. Стратегія співпраці USAID з Україною у 2019-2024 рр.  передбачає, зокрема, допомогу у протидії впливу російської агресії, а також сприяння економічному розвитку та енергетичній незалежності країни. 
 

- «Полтаватеплоенерго» потрібен для роботи саме 25 – тонний кран, говорить начальник автотранспортного цеху підприємства Віталій Харченко, адже такої ж потужності автокран було передано на допомогу армії ще у грудні 2023 року. Саме ця спецтехніка потрібна для виконання запланованих ремонтів енергетичних об’єктів влітку.
 
 

Модель автокрану AVTR-25 на шасі JAC N350 оснащена чотирисекційною стрілою овоїдного типу довжиною 10,5 – 32,5 м. Максимальна вантажопідйомність автокрана становить 25 т. У разі встановлення «гуська» висота підйому вантажу досягає 40,5 м. Є комплект знімних (за допомогою гідравліки) противаг загальною масою понад 6 т. Кран може роботи на втягнутих опорах, а заднє дзеркало контролює намотування каната. Перевагою цього автокрану є комфортна та підйомна, зі змінним кутом нахилу кабіна кранівника. Лобове скло відкидне, а посадку-висадку полегшують зсувні двері. Основне керування здійснюється за допомогою джойстика. 
 

Новий 25-ти тонний автокран поповнив автопарк «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»

 
Загалом за період повномасштабного вторгнення «Полтаватеплоенерго» передало на потреби ЗСУ 26 одиниць спеціальної техніки, зокрема, нові ЕКСКАВАТОР-НАВАНТАЖУВАЧ JCB 3CX 2019 року виробництва та ЕКСКАВАТОР-НАВАНТАЖУВАЧ Bobcat B730 2022 року. У загальному списку переданої для захисту країни техніки – 8 екскаваторів та 3 автокрани 


Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 


Друкувати

АКТУАЛЬНО




КОРИСНО

ОФІЦІЙНО