«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ВЧАСНОЇ ПОВІРКИ ЛІЧИЛЬНИКІВ

2024-07-08  
  
 
«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ВЧАСНОЇ ПОВІРКИ ЛІЧИЛЬНИКІВ


 
Усі вузли комерційного обліку підлягають обов’язковій періодичній повірці, яка проводиться що чотири роки. Згідно із Законом України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» споживачі проводять її власним коштом. 
 
 
Дізнатися точну дату наступної повірки можна за допомогою цілодобового он-лайн сервісу офіційного сайту підприємства «Особистий кабінет споживача» або зателефонувавши у робочий час до інформаційно-довідкової лінії абонентської служби підприємства на багатоканальний номер (0532) 510-455.

Звертаємо увагу, що згідно із Законом України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» власники квартир зобов’язані забезпечити оснащення їх вузлами розподільного обліку. У разі оснащення житлового будинку вузлом комерційного обліку гарячої води розподіл обсягу проводиться між усіма споживачами відповідно до показань вузлів розподільного обліку, встановлених у квартирах. Різниця між показником лічильника та сумою показів усіх квартирних лічильників розподілиться на мешканців, у квартирах яких відсутні вузли розподільного обліку, пропорційно кількості зареєстрованих у приміщенні.

Якщо у підприємства відсутня інформація щодо проведення споживачем періодичної повірки вузла розподільного обліку, після закінчення терміну повірки нарахування проводяться згідно із нормативами (нормами) споживання (із розрахунку 120л гарячої води на кожну особу на добу) або за показниками вузла комерційного обліку (у разі оснащення ним будівлі).
 


Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 


Друкувати

АКТУАЛЬНО




КОРИСНО

ОФІЦІЙНО