«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Своєчасна оплата послуг підприємства — запорука його стабільного функціонування

2024-10-18


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ:

Своєчасна оплата послуг підприємства — запорука його стабільного функціонування


«Полтаватеплоенерго» вдячне споживачам, які розраховуються з підприємством за спожиті послуги, адже своєчасна оплата це— запорука його стабільного функціонування.

Станом на 1 жовтня борг населення Полтави, Кременчука, Карлівки, Решетилівки, Машівки і Котельви за спожиті послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води залишився на рівні 695,2  млн. грн.

Шановні споживачі, звертаємось до вас із проханням  не затримувати оплату рахунків за спожиті упродовж вересня 2024 року послуги, адже це дозволить підприємству своєчасно підготувати теплове господарство до роботи в наступному опалювальному періоді, а також  вчасно сплатити за енергоносії. 

Якщо ви маєте заборгованість за спожиті послуги з постачання теплової енергії та гарячої води, просимо вас невідкладно вжити заходів щодо її погашення, адже зволікання призведе до її збільшення на третину за рахунок пені, інфляційних, 3% річних, судового збору та витрат, пов’язаних з виконавчим провадженням.

Погашення заборгованості можна врегулювати також шляхом укладення договору на поступове її погашення. Дякуємо за своєчасну оплату послуг підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber.
 
Друкувати

АКТУАЛЬНО




КОРИСНО

ОФІЦІЙНО