«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ: Де можна знайти актуальну інформацію від підприємства?

2020-02-04  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ: ДЕ МОЖНА ЗНАЙТИ АКТУАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ВІД ПІДПРИЄМСТВА?

Щоб завжди бути в курсі новин від «Полтаватеплоенерго», достатньо лише слідкувати за його офіційним сайтом чи за акаунтами в соціальних мережах або месенджерах.

Уже понад рік минув, як «Полтаватеплоенерго» розширило кількість своїх каналів комунікації зі споживачами. Адже для підприємства важливо, щоб полтавці вчасно отримували від нього актуальну інформацію і завжди були в курсі його роботи, змін у законодавстві щодо надання комунальних послуг тощо. Тому воно прагне охопити якомога більшу аудиторію і пропонує різні способи отримання новин.

Найголовнішим і основним джерелом актуальної інформації від «Полтаватеплоенерго» залишається його офіційний сайт (http://te.pl.ua/). Саме тут можна знайти найдостовірніші відомості щодо розмірів чинних тарифів, діяльності підприємства в цілому та його окремих структурних підрозділів, новин у галузі комунальної теплоенергетики загалом та посилання на нормативно-правову базу, якою керується підприємство у своїй роботі. До того ж на сайті функціонує низка цілодобових он-лайн сервісів, покликаних зробити взаємодію споживача і «Полтаватеплоенерго» легкою та конструктивною: «Особистий кабінет споживача» (https://abon.te.pl.ua/), «Передати показники лічильників» (http://te.pl.ua/on_line/send.php), «Надіслати нам листа» (http://te.pl.ua/on_line/mail.php) і «Мапа комерційного обліку» (http://te.pl.ua/gmap.html)

Також рік тому в структурі офіційного сайту «Полтаватеплоенерго» (http://te.pl.ua/) з’явився розділ «Офіційно», розміщений унизу правої панелі сайту. Його значення важко переоцінити, адже він дає користувачам додаткову авторитетну інформацію стосовно комунальних послуг безпосередньо з першоджерел. 


Усі новини «Полтаватеплоенерго», висвітлені на офіційному сайті, оперативно знаходять своє відображення і на його сторінках у соціальних мережах: Facebook, Instagram, Twitter. Усі сторінки відкриті для публічного доступу, тож їх можна вподобати і регулярно отримувати свіжі інформаційні матеріали у свою стрічку публікацій.

Ще один канал інформування, який довів свою ефективність, — месенджери Viber і Telegram. Вони дозволяють не тільки передавати показники через чат-боти, а й читати дописи від «Полтаватеплоенерго» з будь-якого пристрою, на якому вони встановлені. Наші паблік акаунти в цих додатках можна знайти за іменем PoltavaTE. Тут розміщується актуальна стисла інформація щодо останніх публікацій на сайті.

Тож закликаємо всіх споживачів послуг «Полтаватеплоенерго» долучатися до широкого кола наших читачів. Обирайте зручний для вас канал комунікації (або навіть не один) і дізнавайтеся всю актуальну інформацію з перших вуст.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго». 


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ПОВІДОМЛЯЄ:
Графік підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону

Аби наступний опалювальний сезон пройшов без позаштатних ситуацій, влітку необхідно якісно підготувати теплове господарство до роботи. Запорукою безвідмовного функціонування обладнання котелень і теплових мереж,  стабільного надання послуг теплопостачання споживачам у м. Полтаві, Карлівці, Машівці, Решетилівці, Котельві, а також у Кременчуці — є своєчасне виконання фахівцями «Полтаватеплоенерго» всього комплексу профілактичних заходів. Тому щороку на деякий час необхідно зупиняти котельні, теплогенераторні і центральні теплові пункти (ЦТП). Нижче пропонуємо погоджений з органами місцевого самоврядування графік підготовки теплового господарства до опалювального періоду 2024-2025 років.

Близько половини котелень і теплогенераторних Полтави будуть зупинятися відповідно до графіку, щоб теплоенергетики змогли провести всі необхідні діагностичні та ремонтні роботи.

Термін зупинки кожної котельні залежить від її потужності та протяжності теплових мереж, задіяних у роботі. У середньому він коливається від 7 до 11 діб. 
 
Проте є винятки. Наприклад, котельня по вулиці І. Дорошенка буде зупинена для проведення планового ремонту на 23 дні: з 27 травня по 18 червня (включно). Фахівці «Полтаватеплоенерго» наголошують, що термін зупинки потужностей зведений до мінімуму, аби незручності для споживачів тривали якнайменше!

У графіку підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону крім дат зупинки і відновлення роботи кожної котельні, теплогенераторної чи ЦТП, міститься ще й дата проведення гідравлічних випробувань. Завдяки випробуванням  фахівці підприємства можуть спрогнозувати і виявити місця можливих поривів на мережах, оперативно їх відремонтувати і запобігти виникненню аварій уже в період надання послуг.
 
Зверніть увагу, що в результаті гідравлічних випробувань можуть виникнути позаштатні ситуації, що подовжать термін зупинки котельні, а значить і період відсутності гарячої води влітку.
 
Отже, «Полтаватеплоенерго» інформує споживачів про дати проведення гідравлічних випробувань, аби можливі пориви на мережах не були для них несподіванкою.



ГРАФІК ПІДГОТОВКИ
котелень, теплогенераторних, ЦТП та теплових мереж
до опалювального періоду 2024-2025 рр. у м. Полтава,
погоджений з виконавчим комітетом
Полтавської міської ради 

 

 

АКТУАЛЬНО 

 

АКТУАЛЬНО

 

АКТУАЛЬНО

 

 

З графіками проведення робіт у районних центрах області, де «Полтаватеплоенерго» надає свої послуги, можна ознайомитися тут:

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 


КОРИСНО

ОФІЦІЙНО