«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Своєчасна оплата послуг підприємства — запорука його стабільного функціонування

2020-06-17  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ:

Своєчасна оплата послуг підприємства — запорука його стабільного функціонування

Карантин — не привід забувати оплачувати отримані комунальні послуги. Попри те, що прострочені оплати не загрожують штрафними санкціями, закликаємо споживачів бути відповідальними і вчасно розраховуватись із підприємством. 
Оплачувати рахунки слід своєчасно і повністю
 
Щомісяця в перших числах «Полтаватеплоенерго» проводить нарахування за отримані в попередньому розрахунковому періоді послуги. Так, з платіжками за травень можна ознайомитись в «Особистому кабінеті споживача», це один з найзручніших способів дистанційного керування особовим рахунком, які пропонує підприємство. І він буде особливо корисним для тих відповідальних споживачів, які прагнуть розраховуватись за отримані послуги, не чекаючи, поки платіжки надійдуть до них поштою.

Отримані від споживачів кошти «Полтаватеплоенерго» спрямовує на оплату енергоносіїв, на проведення капітальних та поточних ремонтів, а це особливо актуально в міжопалювальний період, коли фахівці підприємства готують теплове господарство до наступного опалювального сезону.

Увага!Однак, на жаль, далеко не всі споживачі «Полтаватеплоенерго» своєчасно оплачують рахунки від підприємства. Протягом карантину рівень оплати послуг «Полтаватеплоенерго» знизився до критичного рівня. Через брак обігових коштів підприємство не може своєчасно розраховуватися з постачальниками за енергоносії, а це створює загрозу повної зупинки виробничих потужностей підприємства, а отже, і припинення надання послуг його споживачам

Багато споживачів сприймає карантин як звільнення від оплати житлово-комунальних послуг, але це не так. На законодавчому рівні дійсно гарантується, що в разі несвоєчасної оплати рахунків за «комуналку» протягом карантинного періоду і ще впродовж місяця після нього до споживачів не буде застосовано жодних штрафних санкцій (пені, припинення надання послуг тощо). Однак це не означає, що віднині оплачувати послуги «Полтаватеплоенерго» не потрібно. Карантин скінчиться, а борги залишаться. Тому просимо відповідально ставитися до питань розрахунків і своєчасно оплачувати спожиті послуги

Увага!
Підприємство створило всі умови, щоб споживачі могли, не наражаючи себе на небезпеку, розраховуватися за отримане теплопостачання прямо з дому, і пропонує кілька електронних платіжних систем на вибір:

EasyPay.

Не забувайте не тільки оплачувати власні рахунки, а й допомагати проводити он-лайн розрахунки своїм рідним, які перебувають у зоні ризику захворіти на коронавірус COVID-19.

Подбайте про своїх рідних і близьких,
а ми потурбуємося про комфорт і затишок у ваших оселях!


Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО