ГАРЯЧЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ У МІСТІ ВІДНОВЛЮЄТЬСЯ

2017-07-07
 

ГАРЯЧЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ У МІСТІ ВІДНОВЛЮЄТЬСЯ

Шановні споживачі послуг підприємства!

Сьогодні, у п’ятницю, 7 липня цього року, завдяки втручанню заступника міністра Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Кругляка Едуарда Борисовича, «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» отримало підтверджені планові обсяги (ліміти) використання природного газу на першу декаду липня 2017 року.

Газопостачання котелень підприємства, котрі протягом міжопалювального періоду забезпечують послугами з централізованого постачання гарячої води житловий фонд та інші об’єкти соціальної сфери міста, вже почало відновлюватися і до кінця сьогоднішнього дня гаряче водопостачання міст Полтава та Карлівка буде повністю поновлено

Проте такий підхід до розв’язання проблеми із гарячим водопостачанням у містах Полтава і Карлівка не може забезпечити гарантоване вирішення питання із стабільним постачанням гарячої води нашим споживачам протягом всього цьогорічного міжопалювального періоду. Остаточне вирішення питання, що спричинило цю ситуацію, по суті і розв’язання проблеми наявної заборгованості ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» за спожитий природний газ перед НАК «Нафтогаз Україна», неможливе до повного виконання державою своїх зобов’язань по фінансуванню пільг та субсидій, за вже надані підприємством в опалювальному періоді 2016-2017 рр. послуги (у розмірі понад 153 млн гривень). До тих пір ризик подальших відключень об’єктів підприємства від газопостачання залишається дуже високим.

Користуючись нагодою, хочемо нагадати споживачам послуг підприємства, що подальші зупинки котельних підприємства (для проведення планових ремонтів) будуть відбуватися у відповідності до «Графіку підготовки котелень, теплогенераторних, ЦТП та теплових мереж до опалювального сезону 2017/2018 рр. у м. Полтава», погодженого з виконавчим комітетом Полтавської міської ради і розміщеного на офіційному сайті підприємства.

Звертаємо увагу споживачів послуг підприємства, що за період вимушеної зупинки котелень підприємства, споживачам, котрі не отримували послуги з централізованого постачання гарячої води і не мають приладів обліку (гарячої води), нарахування за послугу гарячого водопостачання здійснюватися не будуть.

Підприємство приносить свої вибачення за тимчасові незручності, що виникли з незалежних від нього причин, та вдячне своїм споживачам за розуміння.

Адміністрація ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО