«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Скільки тепла знадобилося вашому житловому будинку в квітні цього року?

2018-05-14  

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: СКІЛЬКИ ТЕПЛА ЗНАДОБИЛОСЯ
ВАШОМУ ЖИТЛОВОМУ БУДИНКУ В КВІТНІ ЦЬОГО РОКУ?

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ!

В доповнення інформації, що відображається в щомісячних рахунках за послуги, обласне комунальне підприємство «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» продовжує інформувати своїх споживачів про обсяги споживання теплової енергії для надання послуги з централізованого опалення в житловому фонді міста Полтава та 4 районних центрів області, що входять до географії діяльності підприємства.

За підсумками квітня цього року абонентська служба підприємства і служба приладів обліку та контролю за якістю теплопостачання провели ретельний аналіз обсягів споживання теплової енергії мешканцями житлових будинків, обладнаних будинковими тепловими лічильниками. Результати цього аналізу знайшли своє відображення на оновленому цілодобовому сервісі офіційного сайту підприємства «Мапа комерційного обліку»

Нагадаємо, що в цьому опалювальному періоді вона зазнала принципових змін. Тепер вона містить не тільки інформацію про стан оснащення житлового будинку приладом обліку теплової енергії і дані, актуальні для поточного розрахункового періоду, а з травня цього року й інформацію щодо періоду відсутності гарячої води на час підготовки теплового господарства до наступного опалювального періоду в розрізі адрес житлових будинків.

Зокрема, мешканці житлових будинків, у яких установлені будинкові прилади обліку теплової енергії, за допомогою мапи можуть відслідкувати показники лічильника теплової енергії на початку і в кінці розрахункового періоду та, власне, терміни зняття показників. Також зазначений сервіс дозволяє дізнатися загальний обсяг тепла, яке надійшло в будинок (Гкал) безпосередньо для опалення житлових приміщень, площу (задіяну в розрахунках), а також питоме споживання теплової енергії кожним квадратним метром площі житлових приміщень будинку (Гкал/кв.м).

У свою чергу, для мешканців житлових будинків, збудованих і введених в експлуатацію після 2000-х років, і де, крім загальнобудинкового теплового лічильника, наявна технічна можливість встановлення індивідуальних (квартирних) лічильників теплової енергії, на мапі відображені тільки показники загальнобудинкового приладу обліку тепла разом із часовими рамками, коли зняття цих показників відбувалося. 

Як ми раніше повідомляли, протягом першої декади відомості сервісу «Мапа комерційного обліку» було оновлено, і нині вона містить актуальну інформацію стосовно послуги з централізованого опалення, котра надавалася протягом квітня 2018 року

Шановні наші споживачі! Якщо ви ще не користуєтесь мапою комерційного обліку, рекомендуємо: заходьте, цікавтесь, подорожуйте своїм містом віртуально та дізнавайтесь, скільки тепла отримав не тільки ваш будинок, а й інші багатоповерхівки вашого міста, — порівнюйте, аналізуйте і знаходьте шляхи економії тепла разом з «Полтаватеплоенерго».

Сподіваємося, що ця інформація буде для вас корисною!

Абонентська служба ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО