«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Передати показники лічильників можна через офіційний сайт підприємства

2019-07-25  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: ПЕРЕДАТИ ПОКАЗНИКИ ЛІЧИЛЬНИКІВ МОЖНА ЧЕРЕЗ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ПІДПРИЄМСТВА

Цілодобовий он-лайн сервіс «Передати показники лічильника» приваблює тим, що він не потребує обов’язкової реєстрації для внесення даних. Однак його користувачам слід бути дуже уважними при заповненні форм, щоб у передані показники не вкралася помилка.
 
 

Наближається кінець місяця, тож споживачам, які користуються послугою з централізованого постачання гарячої води, уже можна передавати показники індивідуальних лічильників. У липні це необхідно зробити не пізніше 30-го числа

«Полтаватеплоенерго» пропонує кілька шляхів передачі показників, у тому числі й на офіційному сайті. Один із них — через цілодобовий он-лайн сервіс «Передати показники лічильника». Багато користувачів сайту обирає саме цей спосіб, оскільки він не вимагає обов’язкової реєстрації. Водночас, передаючи показники через цей сервіс, необхідно бути дуже уважним і не допускати помилок при заповненні форми. 

Отже, передача показників через офіційний сайт «Полтаватеплоенерго» без реєстрації здійснюється в такій послідовності:
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Передати показники лічильників можна через офіційний сайт підприємства


Крок 2. Знайдіть меню он-лайн сервісів та увійдіть у сервіс «Передати показники лічильника» або перейдіть за посиланням.
Крок 3. Уважно заповніть усі обов’язкові поля форми. Вони позначені зірочкою (*).
Крок 4. Внесіть показники встановлених у вашій оселі приладів обліку.
Крок 5. Натисніть «Надіслати».
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Передати показники лічильників можна через офіційний сайт підприємства


Після цього передані дані будуть відправлені в абонентську базу «Полтаватеплоенерго» для опрацювання.

Якщо ж споживач є зареєстрованим користувачем іншого цілодобового он-лайн сервісу — «Особистий кабінет споживача», він може передати показники за допомогою нього. Докладний алгоритм, як це зробити, можна знайти тут

Офіційний сайт підприємства та його он-лайн сервіси — це добрі помічники для кожного споживача.

Прес-служба «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».
 
Щоб завжди бути в курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів — підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram

Друкувати

АКТУАЛЬНО


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ПОВІДОМЛЯЄ:
Графік підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону

Аби наступний опалювальний сезон пройшов без позаштатних ситуацій, влітку необхідно якісно підготувати теплове господарство до роботи. Запорукою безвідмовного функціонування обладнання котелень і теплових мереж,  стабільного надання послуг теплопостачання споживачам у м. Полтаві, Карлівці, Машівці, Решетилівці, Котельві, а також у Кременчуці — є своєчасне виконання фахівцями «Полтаватеплоенерго» всього комплексу профілактичних заходів. Тому щороку на деякий час необхідно зупиняти котельні, теплогенераторні і центральні теплові пункти (ЦТП). Нижче пропонуємо погоджений з органами місцевого самоврядування графік підготовки теплового господарства до опалювального періоду 2024-2025 років.

Близько половини котелень і теплогенераторних Полтави будуть зупинятися відповідно до графіку, щоб теплоенергетики змогли провести всі необхідні діагностичні та ремонтні роботи.

Термін зупинки кожної котельні залежить від її потужності та протяжності теплових мереж, задіяних у роботі. У середньому він коливається від 7 до 11 діб. 
 
Проте є винятки. Наприклад, котельня по вулиці І. Дорошенка буде зупинена для проведення планового ремонту на 23 дні: з 27 травня по 18 червня (включно). Фахівці «Полтаватеплоенерго» наголошують, що термін зупинки потужностей зведений до мінімуму, аби незручності для споживачів тривали якнайменше!

У графіку підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону крім дат зупинки і відновлення роботи кожної котельні, теплогенераторної чи ЦТП, міститься ще й дата проведення гідравлічних випробувань. Завдяки випробуванням  фахівці підприємства можуть спрогнозувати і виявити місця можливих поривів на мережах, оперативно їх відремонтувати і запобігти виникненню аварій уже в період надання послуг.
 
Зверніть увагу, що в результаті гідравлічних випробувань можуть виникнути позаштатні ситуації, що подовжать термін зупинки котельні, а значить і період відсутності гарячої води влітку.
 
Отже, «Полтаватеплоенерго» інформує споживачів про дати проведення гідравлічних випробувань, аби можливі пориви на мережах не були для них несподіванкою.



ГРАФІК ПІДГОТОВКИ
котелень, теплогенераторних, ЦТП та теплових мереж
до опалювального періоду 2024-2025 рр. у м. Полтава,
погоджений з виконавчим комітетом
Полтавської міської ради 

 

 

АКТУАЛЬНО 

 

АКТУАЛЬНО

 

АКТУАЛЬНО

 

 

З графіками проведення робіт у районних центрах області, де «Полтаватеплоенерго» надає свої послуги, можна ознайомитися тут:

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 


КОРИСНО

ОФІЦІЙНО