«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: Попри відсторонення невакцинованих працівників підприємство продовжує працювати у штатному режимі

2022-02-08  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»:
Попри відсторонення невакцинованих працівників підприємство продовжує працювати у штатному режимі

Полтавським теплоенергетикам вдалося забезпечити стабільне функціонування підприємства упродовж першої половини цьогорічного опалювального сезону. Чи є загрози, які здатні ускладнити проходження другої його половини? Читайте про це у нашому матеріалі…

Підводячи попередні підсумки першої половини опалювального сезону 2021-2022 рр. полтавські теплоенергетики зазначають — попри надскладну ситуацію на ринку природного газу та нові виклики, пов’язані з необхідністю протидіяти поширенню COVID-19, опалювальний сезон в Полтаві та 4-х райцентрах області триває в штатному режимі.

Цього року, на відміну від попередніх періодів, комунальні теплоенергетики Полтави вперше потрапили в ситуацію, коли держава вимагає відстороняти  невакцинований проти COVID-19 персонал від виконання своїх посадових обов’язків. 

Проте, не лише наказ КМУ України  спонукав до такого вимушеного кроку. Рішучості додавало і усвідомлення того, що «Полтаватеплоенерго» належить до підприємств критичної інфраструктури міста — а отже воно має, за будь яких обставин та епідеміологічних загроз, упродовж всього опалювального сезону безперебійно забезпечувати містян тепловою енергією. 

Нагадаємо, станом на 31 січня 2022 року, коли набув чинності наказ КМУ України, із 950 працівників «Полтаватеплоенерго», які забезпечують діяльність підприємства в опалювальний період, довелося відсторонити менше 1% — 9 осіб. Проте, вже на ранок сьогоднішнього дня кількість відсторонених від роботи через відсутність у них щеплення проти COVID-19, скоротилася до 3-х осіб.

Адміністрація підприємства вдячна трудовому колективу за розуміння необхідності разом з усією країною протидіяти поширенню коронавірусної інфекції та нашій спільній відповідальності перед споживачами Полтави, Карлівки, Машівки, Решетилівки і Котельви, щодо забезпечення їх стабільними якісними послугами всупереч усім можливим викликам сьогодення.

Шановні споживачі послуг підприємства, колектив «Полтаватеплоенерго» докладає усіх необхідних зусиль аби у ваших оселях було тепло і комфортно!

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber  чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО