«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ: Своєчасна оплата послуг підприємства — запорука його стабільного функціонування

2022-09-27  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» НАГАДУЄ:

Своєчасна оплата послуг підприємства — запорука його стабільного функціонування


У зв’язку із військовою агресією та повномаштабним вторгненням Російської Федерації, в Україні вже 7 місяців триває воєнний стан. Та, незважаючи на цю складну ситуацію, підприємства критичної інфраструктури працюють, забезпечуючи своїх споживачів послугами.  
  
Щомісяця, в перших числах, «Полтаватеплоенерго» проводить нарахування за отримані в попередньому розрахунковому періоді послуги. Так, з платіжками за серпень  можна ознайомитись за допомогою інфо-ботів у Viber чи Telegram або в «Особистому кабінеті споживача» -  сервісів дистанційного керування особовим рахунком у обліковій базі підприємства. 

Увага!
Просимо, по можливості вчасно оплатити рахунки за спожиті упродовж липня послуги, адже кошти потрібні підприємству для придбання енергоносіїв: електричної енергії, води та природного газу. Це в свою чергу забезпечить стабільну і безперебійну роботу підприємства а також надасть змогу вчасно підготувати господарство до наступного опалювального періоду.
 

Підприємство створило всі умови, щоб споживачі могли, не наражаючи себе на небезпеку, розраховуватися за отримане теплопостачання не виходячи з дому, і пропонує кілька електронних платіжних систем на вибір:

EasyPay;
NovaPay.

Подбайте про своїх рідних і близьких,
а ми потурбуємося про комфорт і затишок у ваших оселях!

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 


Друкувати

АКТУАЛЬНО

2023-10-09  
 

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»: 
Про встановлення тарифів підприємства на 2023-2024 рр

Рішенням Полтавської обласної ради № 669 від 28 липня 2023 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються Полтавським обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Полтаватеплоенерго», зі змінами, внесеними рішенням №687 від 26 вересня 2023 року, встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які введено  в дію з 1 жовтня 2023 року.

Тарифи для населення залишаються на рівні тарифів, встановлених у 2021 році. Для категорії " інші споживачі" тариф зменшено,у зв'язку зі зменшенням вартості газу для цієї категорії. З тарифами можна ознайомитись на  офіційному сайті підприємства.

Пресслужба «Полтаватеплоенерго»

Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 

КОРИСНО

ОФІЦІЙНО