«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» У СМАРТФОНІ: Як оплатити рахунок підприємства он-лайн?

ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»2020-11-11  


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» У СМАРТФОНІ:
ЯК ОПЛАТИТИ РАХУНОК ПІДПРИЄМСТВА ОН-ЛАЙН?

Чимало споживачів послуг «Полтаватеплоенерго» надають перевагу дистанційним способам оплати рахунків. Особливо актуальною така можливість стала у період цьогорічних карантинних обмежень через протидію поширенню COVID-19 та зараз, коли Полтава перебуває у «червоній» карантинній зоні. Підприємство створило всі умови для проведення розрахунків за вже отримані споживачами послуги шляхом он-лайн платежів.
«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» У СМАРТФОНІ: Як оплатити рахунок підприємства он-лайн?

Уже зараз полтавці, які користуються послугами «Полтаватеплоенерго» і зареєстровані в «Особистому кабінеті споживача», мають змогу ознайомитися з рахунками за жовтень. Адже щойно абонентська служба підприємства завершує нарахування за спожиті послуги, рахунки в електронному вигляді потрапляють до «Особистого кабінету» (https://abon.te.pl.ua/) і доступні для перегляду або завантаження. До решти споживачів рахунки мають надійти до 20 листопада поштою.

Щоб не стояти в чергах до кас у банках, немало споживачів «Полтаватеплоенерго» і раніше обирали для себе зручніший спосіб оплати рахунків від підприємства — через платіжні інтернет-системи. А зараз, у період коли Полтава перебуває у «червоній» карантинній зоні через протидію поширенню COVID-19, підприємство усіляко підтримує прагнення полтавців економити свій час і кошти, адже комісійний збір через он-лайн банкінг або взагалі відсутній, або значно менший, ніж у самому банку. Тож споживачі мають на вибір кілька способів розрахунку за отримані послуги.

Як уже згадувалося, на офіційному сайті «Полтаватеплоенерго» діє цілодобовий он-лайн сервіс «Особистий кабінет споживача» (http://abon.te.pl.ua/). Тут не тільки можна ознайомитися з розміром нарахувань за певний розрахунковий період, а й, власне, здійснити оплату. У сервісі представлені дві платіжні системи: «Приват24» та Portmone.com

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» У СМАРТФОНІ: Як оплатити рахунок підприємства он-лайн?

Щоб оплатити рахунок від «Полтаватеплоенерго» через «Особистий кабінет споживача», необхідно здійснити 6 простих кроків:

Крок 1. Зайдіть на сайт «Полтаватеплоенерго».


Крок 3. Увійдіть у сервіс.

Крок 4. У нижньому правому куті побачите, скільки маєте сплатити, і варіанти платіжних систем. Оберіть, наприклад, «Приват24».

Крок 5. Введіть свій пароль та логін сервісу «Приват24»;

Крок 6. Натисніть кнопку «Підтвердити».

Так само «Особистий кабінет» перенаправить користувача і на сайт платіжного сервісу Portmone.com. Увійшовши або зареєструвавшись у ньому, споживач має спершу обрати в розділі меню «Каталог послуг» пункт «Комунальні послуги». Далі в поле пошуку слід ввести «Полтаватеплоенерго», і система автоматично завантажить усі розрахункові реквізити підприємства. Споживачеві залишається тільки ввести номер особового рахунку та номер платіжної картки і натиснути кнопку «Оплатити».

Крім перших двох платіжних систем, представлених в «Особистому кабінеті споживача», послуги «Полтаватеплоенерго» можна оплатити і через сервіс EasyPay. Процес такий самий, як і в Portmone.com, необхідно просто уважно виконувати всі дії, які пропонує система.

Який би спосіб оплати не обрав споживач, головне, щоб він розраховувався за отримані послуги підприємства своєчасно та в повному обсязі. Адже відповідальне ставлення до розрахунків гарантує безперебійне отримання якісних послуг з централізованого опалення і постачання гарячої води.

Увага!Окремо хочемо звернути увагу на те, що із заборгованістю споживачів послуг підприємства в розрізі адрес житлових будинків та зазначенням переліку осель із найбільшими боргами можна ознайомитися у цілодобовому он-лайн сервісі «Мапа комерційного обліку» (http://te.pl.ua/gmap.html) офіційного сайту підприємства (http://te.pl.ua/). Дані на мапі відповідають стану розрахунків на початок цьогорічного опалювального періоду.

«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» У СМАРТФОНІ: Як оплатити рахунок підприємства он-лайн?


Бережіть себе та своїх рідних,
а ми подбаємо про комфорт і затишок у ваших оселях!

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.

Друкувати

АКТУАЛЬНО


«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ПОВІДОМЛЯЄ:
Графік підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону

Аби наступний опалювальний сезон пройшов без позаштатних ситуацій, влітку необхідно якісно підготувати теплове господарство до роботи. Запорукою безвідмовного функціонування обладнання котелень і теплових мереж,  стабільного надання послуг теплопостачання споживачам у м. Полтаві, Карлівці, Машівці, Решетилівці, Котельві, а також у Кременчуці — є своєчасне виконання фахівцями «Полтаватеплоенерго» всього комплексу профілактичних заходів. Тому щороку на деякий час необхідно зупиняти котельні, теплогенераторні і центральні теплові пункти (ЦТП). Нижче пропонуємо погоджений з органами місцевого самоврядування графік підготовки теплового господарства до опалювального періоду 2024-2025 років.

Близько половини котелень і теплогенераторних Полтави будуть зупинятися відповідно до графіку, щоб теплоенергетики змогли провести всі необхідні діагностичні та ремонтні роботи.

Термін зупинки кожної котельні залежить від її потужності та протяжності теплових мереж, задіяних у роботі. У середньому він коливається від 7 до 11 діб. 
 
Проте є винятки. Наприклад, котельня по вулиці І. Дорошенка буде зупинена для проведення планового ремонту на 23 дні: з 27 травня по 18 червня (включно). Фахівці «Полтаватеплоенерго» наголошують, що термін зупинки потужностей зведений до мінімуму, аби незручності для споживачів тривали якнайменше!

У графіку підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону крім дат зупинки і відновлення роботи кожної котельні, теплогенераторної чи ЦТП, міститься ще й дата проведення гідравлічних випробувань. Завдяки випробуванням  фахівці підприємства можуть спрогнозувати і виявити місця можливих поривів на мережах, оперативно їх відремонтувати і запобігти виникненню аварій уже в період надання послуг.
 
Зверніть увагу, що в результаті гідравлічних випробувань можуть виникнути позаштатні ситуації, що подовжать термін зупинки котельні, а значить і період відсутності гарячої води влітку.
 
Отже, «Полтаватеплоенерго» інформує споживачів про дати проведення гідравлічних випробувань, аби можливі пориви на мережах не були для них несподіванкою.



ГРАФІК ПІДГОТОВКИ
котелень, теплогенераторних, ЦТП та теплових мереж
до опалювального періоду 2024-2025 рр. у м. Полтава,
погоджений з виконавчим комітетом
Полтавської міської ради 

 

 

АКТУАЛЬНО 

 

АКТУАЛЬНО

 

АКТУАЛЬНО

 

 

З графіками проведення робіт у районних центрах області, де «Полтаватеплоенерго» надає свої послуги, можна ознайомитися тут:

Пресслужба «Полтаватеплоенерго».


Щоб завжди бути у курсі подій на підприємстві і новин від його структурних підрозділів, підписуйтесь на нас у Facebook, Instagram, Viber чи Telegram.
 


КОРИСНО

ОФІЦІЙНО